Nnywellness.com

Hvordan endre døren håndterer på en Jeep Cherokee


Hvordan endre døren håndterer på en Jeep Cherokee

Du kan fjerne og erstatte utenfor dørhåndtaket på din Jeep Cherokee bør det bli skadet eller ødelagt. Håndtaket er laget av en allroundegenskaper og er knyttet til døren fra innsiden. Erstatning håndtak er tilgjengelig fra forhandleren, men også kan være hentet brukt fra berging yards og som reproduksjon deler fra flere nettforhandlere. Du kan endre håndtakene med grunnleggende håndverktøy, og de fleste hjem mekanikerne kan utføre denne oppgaven i innkjørsel eller garasje.

Instruksjoner

Fjerne håndtaket

• Fjerne vinduet crank håndtaket bruker en sveiv håndtaket flytting verktøyet for å presse beholde klippet av vinduet regulator akselen bak håndtaket. Lagre klippet som du trenger det for å reassemble crank håndtaket senere.

• Finn og fjerne de tre skruene i den indre dørpanelet trim med en Phillips-skrutrekker. Det er en i trim plate rundt innsiden døren håndtak i armlenet og i toppen av armlenet der støttegrep ligger.

• Fjern indre dørpanelet fra døren med en trim pinne eller liten Lirk bar for å pop den løs fra push-i klippene. Det er fire klipp langs hele nederkanten og tre langs hver side totalt 10 klipp på panelet.

• Fjerne damp barriere på innsiden av døren. Peeling det tilbake sakte fra butyl tetningsmasse som holder den til døren. Prøv ikke å rippe damp barriere eller du vil erstatte det å holde vann og luft kommer gjennom tåre.

• Finn mutteren på baksiden av dørhåndtak innenfor døren. Fjern det socket og ratchet og fjerne håndtak-til-latch stangen med en long håndtert tang. Finne og fjerne foran mutteren socket og ratchet, deretter fjerne håndtaket fra utsiden av døren.

Installere håndtaket

• Plasser håndtaket på utsiden av døren. Fest frem montering mutteren stud i håndtaket fra innenfor døren.

• Koble klinke å håndtere stangen til utgivelsen armen på et nytt håndtak fra innenfor døren. Du kan bruke et sett med long håndtert tenger for å feste stangen klippet hvis det gjør det enklere for deg.

• Installere bakre mutteren på stud i håndtaket fra innenfor døren og stram både foran og bak nøtter med en socket og ratchet. Må ikke strammes nøtter eller du kan skade det håndtak eller metallplater av døren.

• Plass damp barriere tilbake på plass, stikker den tilbake til butyl limet på døren. Installere den indre dørpanelet ved kø for push-in-kontaktene langs kanten og skyve dem i inntil de låser seg inn i hullene på døren.

• Installerer tre beholde skruene i dørpanelene og skru dem med en Phillips-skrutrekker. Må ikke strammes skruer eller du vil sprekke plast trim arbeidet som de går gjennom.

• Skyv vinduet crank håndtaket på vinduet regulator akselen og installere snapin klippet ved å skyve den på akselen med en flat skrutrekker.