Nnywellness.com

Hvordan fjerne en dørpanelet inne en Toyota Camry


Dørpanelene er en oversett del av de fleste biler. De sett og brukes hver gang du kjøre bil, men ikke får mye oppmerksomhet til noe bak dem går galt. Toyota Camry dørpaneler må fjernes erstatte dørlåser, vindusglass eller installere et keyless oppføring. Lær hvordan du fjerner en dørpanelet inne en Toyota Camry og fullføre din arbeid uten å måtte gå til en profesjonell.

Instruksjoner

• Åpne døren så stort som mulig og rulle vinduet opp helt. Finn og fjerne fem skruene og to klipp i dørpanelet. To skruene er plassert på baksiden av panelet, ytterligere to ligger under armlenet, en nær lyset og den andre foran lyset. Siste skruen er plassert i fronten armlenet bak et triangel-formet plast panelet, direkte under dørhåndtak. Lirke dette panelet opp med et flathead skrutrekker til å fjerne skruen under. To klipp er nær fronten av døren og små plast sirkler. Presse dem med en liten skrue driver og trekke dem ut.

• Fjern plast trim rundt dørhåndtak. Bruk en flathead skrutrekker eller nysgjerrige verktøyet til pop plast ut fra dørpanelet. Vrikke den rundt til det løsner fra dørhåndtak.

• Bruk en flathead skrutrekker eller nysgjerrige verktøyet i nederkant av døren. Lirke fra døren til klippene under kanten pop ut. Dette er plastklemme under kanten av bunnen og sidene av panelet. Forsiktig pop dem ut fra hele dørpanelet. Toppen av panelet holdes på plass ved vinduet trim. Flytt panelet og tilbake til det er gratis fra vinduet trim.

• Unclip wire kontakter og ledninger med et flathead skrutrekker. Dørpanelene er nå gratis fra døren.

Tips og advarsler

  • Bruk en liten beholder eller kopp skruer og maskinvare fra dørpanelet.
  • Nøye unclip wire kontaktene i stedet for krampetrekninger dem fra hverandre som dette kan forårsake skade.