Nnywellness.com

Spesifikasjonene for en 1983 Jaguar XJ6 3,4 L


Spesifikasjonene for en 1983 Jaguar XJ6 3,4 L

Identifiserer lage og år av et kjøretøy kan være vanskelig, spesielt for modeller som har gått gjennom flere gjentakelser. Jaguar XJ er en slik bil. XJ serien jeg ble produsert på midten av 1960-tallet, endres til "Series II" i 1973, deretter "serien III" i 1979. Dette gjør i 1983 XJ6 en serie III kjøretøy. Noen spesifikasjoner som gjelder serien III kjøretøy som helhet gjelder deretter for XJ6.

Søkemotor

XJ6 serie Jaguars kan ha en av flere motor:-sylindret en 3.4 - eller 4.2-liters eller en 5,2-liters 12-sylindret. 4.2 - og 5.2-sylindrede motorer er utstyrt med Bosch drivstoff injektorer, som er større versjoner av 3.4-liters motorer. Mindre 3.4-liters motorer er utstyrt med forgassere.

Overføring

Opprinnelige overføring var Borg Warner 66. Imidlertid håndterer Borg-Warner overføring ikke motorens krefter tilstrekkelig. Flere selskaper har produsert Kit for overhaling motoren. Som et resultat, kan en XJ6 som beholder den originale motoren ha en annen overføring.

Bremser og styring

Standard XJ6 styringen rack er upålitelig. Hvis foringer ikke erstattet, blir rattet løs og unresponsive. Foringer står i et metall ermet, noe som gjør dem vanskelig å erstatte.

Skivebremser foran ha tre calipers eller fire. Hvis bilen har fire, må calipers fjernes for å endre bremsen platen. Hvis det er bare tre calipers, kan bremsene endres uten å fjerne calipers.

Interiør

Skinn interiør er standard i 3.4-liters serien III modeller til 1984. Post-1984 serien III kjøretøy har Rachelle klut dekker. Nyere serien III modeller har også rett korn treverk, der tidligere bilene hadde funnet valnøtt. Bakre sete hodestøtter var valgfritt frem til 1983, da de ble standard, så eldre modeller kan eller ikke kan ha bakre hodestøtter. Alle XJ6 modeller har montert nakkestøttene i front, samt korsryggstøtte justering.