Nnywellness.com

Auto vindu missfarging statlige lover


Missfarging biler windows kan være et fint tillegg til utseende og stil, og også til sikkerhet, men missfarging lover er ofte kompliserte. Det er viktig når du vurderer en fargetone jobb, at du forstår akkurat hva disse lovene er for å unngå en referanse eller verre, tvunget fjerning av missfarging

Hva er missfarging?

Vindu missfarging er anvendelsen av en film eller annen behandling til windows kjøretøyets--frontruten, sidevinduene og bakvinduet--hindrer at lyset passerer gjennom. De fleste nye biler leveres med noen form for vindu missfarging, som oppfyller statlige og føderale sikkerhetsforskrifter. Statlige standarder variere, vil mengden missfarging imidlertid minimal, som er hvorfor de fleste vindu missfarging i dag er gjort av en profesjonell installer ettermarkedet, eller etter at kjøretøyet har blitt solgt.

Grunner til å Tint

De vanligste årsakene til vindu missfarging er personvern og stil. Men er det mange tilfeller i hvilket vindu missfarging tjener mer enn en overfladisk. Det kan være en medisinsk nødvendighet. Mens noen kan ha utseendet, må andre med solen allergi eller fotosensitivitet, lupus og melanom vindu missfarging bare å opprettholde god helse.

Missfarging nivåer

Statlige vinduet lover definere de akseptable nivåene av missfarging avhengig av ytre lys som kan passere gjennom. For eksempel hvis loven tillater en 60 prosent fargetone på et bestemt vindu, krever dette 60 prosent av lyset passerer gjennom missfarging. Missfarging som ikke tillater riktig andelen lyset passerer gjennom vinduet bryter loven.

Staten lover

Lovene varierer på akseptable nivåer av vindu missfarging, ikke bare fra stat til stat, men også fra vindu til vindu. For eksempel, innrømmer Arizona missfarging av noen prosenten som skal brukes på baksiden, side og windows, men bare 33 prosent skyggelegging på fremre sidevinduene. På den andre enden av spekteret gir New Hampshire ingen skyggelegging overhodet på forsiden vinduet og bare 35 prosent tint på bakre, side og ryggen Vinduer. Kanskje er bare vanlige regulering til alle stater at fargetoner på frontruten er begrenset til området visir om bredden på visiret varierer.

Unntak

Selv om lovene forbyr visse nivåer av missfarging, gis unntak for bevist medisinsk nødvendighet. Hvis du har en gyldig medisinsk eller synsrelaterte tilstand, kan du søke om fritak fra staten og, hvis gitt, må du utføre dokumentasjonen for å bevise medisinsk nødvendighet, lys-eksponering nivå tillatt og tillatelse fra staten tildeling det medisinske unntaket. Du bør vite at unntak ikke gis hvis beskyttelse missfarging kreves for kan gis av andre enheter som solbriller. Videre, hvis unntaket er gitt, bilen i spørsmålet kan bare lovlig styres av personen som ber om unntaket.

Forsiktig

Fordi staten lover varierer så mye, er de interessert i sotede vinduene på sine biler godt råd å konsultere en profesjonell i sitt område for mer informasjon.