Nnywellness.com

Hvordan installere en turteller i en Chevy S-10


Hvordan installere en turteller i en Chevy S-10

Turtellere gir et vell av informasjon mye dypere enn bare hvor mange rotasjoner motoren gjør hvert minutt. En turteller kan bidra til å identifisere en motoren sylinder som er misfiring, gi informasjon om hva de beste gassen bruke S-10 er, og hvor mye belastning blir satt på motoren under belastning, som når taue en tilhenger eller reiser på motorveien. Trikset er å kunne tolke informasjonen. Installere en turteller på din S-10 kan forhindre alvorlige reparasjon problemer, men.

Instruksjoner

• Installere turtelleren på lastebilens instrumentbordet der du vil at den skal plasseres. Unngå å plassere den direkte i siktelinjen, men heller legge det til venstre eller høyre for rattet, der du kan se det fra hjørnet av øyet. Turteller kit inneholder en monteringsbraketten med selvskjærende skruer. Skru monteringsbraketten på dashbordet og montere turtelleren på braketten.

• Kjøre ledninger for turtelleren bak og under dashbordet og ut gjennom brannmuren. Det er flere andre ledninger seletøy langs brannmuren av S-10 med gummipakninger. Skyv ledningene gjennom selene og i motorrommet.

• Åpne panseret på bilen og dra trådene. Det er to svart bakken ledninger og to røde power ledninger med turtelleren. Bolt bakken ledningene sammen på en ren, umalt chassis jord, og koble fra batteriet på bilen.

• Åpne sikringsskapet av lastebilen, så unbolt det fra rammen for å gi deg tilgang til undersiden. Finn sikring som driver tenning krets, og en av røde ledningene inn i dette sporet. Når fullført, bolt sikringsskapet tilbake til rammen og sett det dekselet.

• Finn lastebilens distributør. Det er en ledning som fører fra Distributør som kan brukes for turtelleren. Etter turteller instruksjonene, skjøte turteller wire i fordeleren.

Tips og advarsler

  • Ikke alle ettermarkedet turtellere er firetråds turtellere. Følg instruksjonene for pakken når du installerer turtelleren, særlig elektriske ruten for å unngå potensielle blåst sikringer.