Nnywellness.com

Hvordan justere hjulene på ' 70 Chevrolet plukking


En 1970 Chevrolet pickup hjul kan lide av justering problemer for en rekke årsaker, for eksempel terrengkjøring, blir overbelastet eller bare aldring. Reparere justering på denne lastebilen krever en lignende formel som i en bil. Spor over hjul justering problemer inkluderer inkonsekvent styring, hopping, vibrasjon og fraying slitasje på dekkene. Hvis du opplever noen av disse typer problemer på din 1970 Chevy pickup, er det på tide å se etter feil justering.

Instruksjoner

Instruksjoner

• Parkere bilen på flat mark og slår motoren.

• Bruk en jack løfte bilen opp. Skyv i jack står å sikre bilen. Være forsiktig og Les bruksanvisningen før du gjør dette.

• Sjekk camber justeringen. Camber er vinkelen på dekk mager. Plasser en rett kant over hjulet og måle camber bruker en vinkel finder. Hvis det er litt negative, det er bra fordi de fleste nyere biler med hensikt gjør dette for å forbedre stabilitet og bil manøvrering evner. 1970 Chevy pickupen ble designet med ingen mager, men hvis det er endret litt negative, fortvil ikke. Hvis det er betydelig negativ eller hele positiv, er det et problem med er camber. Fordi du arbeider med en eldre bil, fikse er camber kan innebære håndtere metallstrukturer og må tas til en reparasjon garasje.

• Måle tå justering hvis er camber er fin. Merke på midten av front dekk foran og bak. Bruk en linjal finne direkte midten og merke den med en rød markør eller noe annet som er klart synlig. Beregne avstanden fra forsiden forsiden og baksiden å bakside. Forskjellen er tå justeringen. Det bør være fra null til 1/8 tommer tå. Hvis ikke er det tid til å tilpasse den.

• Løsne de trekkstang nøtter på begge sider med en skiftenøkkel. Nøtter er styringen rack, knyttet til slutten av trekkstang ermet. Se i håndboken hvis du har problemer med å finne disse delene.

• Skruen nøtter igjen. Kontroller at du gjør dette like for begge sider.

• Å måle tå justeringen. Hvis det er bra, lavere bilen til bakken og du er ferdig.

Tips og advarsler

  • Når du er ferdig, rulle bilen frem og tilbake med en partner når den er i nøytral overføre i justeringen helt. Hvis tå justeringen ikke er senere Gjenta trinnene.
  • Kontroller at din rattet er sentrert. Hvis ikke, kan du løsne trekkstang bare på siden det er lener mot.