Nnywellness.com

Hvordan sende en Plasma TV trygt


Hvordan sende en Plasma TV trygt

Plasma-TV kan være ganske dyrt stykker av utstyr. Du må bruke originalemballasjen eller kjøpe en spesiell transitt boks for plasma TV å sende den for en gå eller salg. Du kan kjøpe disse boksene fra rederiene og bør bruke en som er den riktige størrelsen for plasma TV dimensjonene.

Instruksjoner

• Pakk TV i beskyttende innpakning som bobleplast. Prøv å ikke bruke materiale som papir som har en tendens til å makulere. Visse shipping boksene har skumstopp knyttet inne. For disse boksene, dekk TV med et tynt lag med ekstra skum polstring som beskytter mot riper.

• Plass TV inne indre kartongen av esken. Skyv den indre kartongen inn viktigste kartongen av esken, og forsegle esken. Hvis du ikke har en indre kartonnasje, bare Skyv pakket TV på boksen og kontroller at er sikkert på plass.

• Ordne for frakt til TVEN med en forsikret kurer. Hvis du ikke er sikker på emballasjen på TV, kan courier pakke det riktig for deg for et gebyr.

Tips og advarsler

  • Kontroller at elementet er dekket for skade under forsikringsvilkårene med courier. Varen skal leveres stå opp å unngå potensiell skade på skjermen.