Nnywellness.com

Hvordan forbedre FM-radiosignalet med ledning


Hvordan forbedre FM-radiosignalet med ledning

Ingenting er verre enn å lytte til din favoritt sang på radioen og har statisk innhente eteren. Hvis du i en bil, er det ikke mye du kan gjøre, men endre stasjonen. Men hvis du er hjemme, eller et sted annet som ikke er mobile, en enkel løsning er å lage din egen tråd antenna knytte til radioen. Selvfølgelig, sørg for at du benytter antennen radioen har allerede ved å kontrollere ut og du har prøvd å flytte den på forskjellige steder å få det beste signalet.

Instruksjoner

Bygge din antenne

• Klipp 20 fot av din ohm twin-bly wire og plassere ekstra ledningen til side. Du trenger ekstra ledningen senere.

• Fjerne begge ender av den 20 fots wire med din wire stripper slik at 1/2 til 1 tomme av nakne wire er utsatt per slutten. Utsatte kabelen fungerer en kanal radiostasjonen luften bølger og overføre dem til din radio.

• Vri de to synlige ledningene i hver ende sammen tett. Bruk din loddebolt for å lodde hver ende av de utsatte ledningene.

• Fjerne begge ender av den resterende 10-fots lengden på ohm twin-bly wire med din wire strippere på samme måte som andre ledningen. Du skal koble to av dem i et øyeblikk.

• Fjerne en 2-tommers, veldig tynn del av midten av 20-fots ohm twin-bly ledningen. Du vil være sikker du bare avsløre en wire i midten, og ikke begge.

• Tvinn sammen en ende av eksponert ledningen på 10-fots ledningen og utsatte ledningen i midten av 20-fots ledningen. Loddetinn ledningene sammen og binde denne delen med elektriske tape.

• Koble antennen til radioen med endene av eksponert ledningen på 10-fots ohm ledningen. Kontroller at slutten ikke var vridd sammen eller loddet. Nå tack opp din wire så høyt som mulig, selv gå utenfor et vindu å klatre opp på siden av huset for best signalmottak.