Nnywellness.com

Hvordan endre drivstoffpumpe i 2003 Ford F-150 Super mannskap


2003 Ford F-150 Super mannskapet pickupen har en sekvensiell bensininnsprøytning system med en drivstoff injektoren for hver sylinder, montert i inntaket manifold. Noen innsprøytning biler har drivstoffpumpe montert på chassis, nær drivstofftanken. Dessverre, har F-150, som fleste biler, drivstoffpumpe montert inne bensinen tank med drivstoff gauge senderenheten. Drivstofftanken må fjernes for å erstatte pumpen. Mens F-150 Super mannskapet var tilgjengelig med flere motor alternativer, er fremgangsmåten den samme for alle unntatt valgfrie 5.4-liters V8-gass-motor.

Instruksjoner

Fjerning

• Park F-150 på et nivå, banet overflaten. Renne drivstofftanken inn en gass kan så mye som mulig med et sug pumpe.

• Dra rundt kantene av kick panelet--ligger passasjer døren - å løsne det fra klippene som holder det til kroppen, tilgang til bryteren drivstoff pumpe treghet. Koble den elektriske kontakten fra svitsjen. Start motoren og la den kjøre til den stopper. Dette vil lindre systemtrykket drivstoff. Fjerne negative batterikabelen.

• Plasser hjulet parkeringsklosser foran forhjulene. Løft opp bak på F-150 med en knekt og støtte det med jack står.

• Fjern skruene fra drivstofftanken friksjonsplaten og fjerne platen. Friksjonsplaten er direkte under drivstofftanken og festes til rammen med fire skruene.

• Flytte mellom drivstofftanken og innsiden av sengen hvor påfyllingsstussen ligger. Løsne klemmer på drivstoff tank filler og vent slangene med en Phillips-skrutrekker. Trekk slangene fra påfyllingsstussen og bensintank.

• Koble elektrisk ledningene fra sender enhet og drivstoff pumpe kontakten på førersiden av rammen, i nærheten av tanken.

• Plassere en blokk med 2-ganger-4 tommers tre på et gulv jack. Løft kontakten for å støtte drivstofftanken. Fjern skruene fra tanken stroppene og pivotere dem fra tanken. Lavere tanken nok slik at du kan tilgang drivstoff linjene.

• Pakk maskeringstape rundt metall drivstoff pumpe samlebåndet og forsyning og tilbake linjene. Nummerere dem med en markør, så du kan sette dem tilbake i riktig posisjon. Lirke det duckbill hefte fra drivstoff linje kontaktene på drivstoffpumpe. Trekk drivstoff linjene fra pumpen. Kjøpe nye utklipp fra en auto deler butikken reassembly.

• Lavere og fjerne tanken. Merk justering merkene – en pil på drivstoffpumpe forsamlingen og prikken på tank-med en markør for å hjelpe til med gjenoppbygging.

• Fjerne seks festebolter fra pumpen forsamlingen. Skyv forsamlingen ut av tanken. Fjerne gummi O-ring fra tanken. Drivstoffpumpe bør komme med en ny O-ring.

• Koble den elektriske kontakten fra pumpen. Løsne klemmen som holder pumpen på forsamlingen. Fjerne pumpen.

Installasjon

• Nye pumpen monteres på forsamlingen og stramme klemmen. Koble den elektriske kontakten. Coat en ny O-ring med hjulet peiling fett og låse det i drivstofftanken. Skyv samlingen pumpe i tanken. Line opp merkene på tanken og pumpe montering. Installer og stram skruene.

• Plass drivstofftanken på jack og blokk av tre. Skyv det under F-150 og heve den på plass. Det blir enklere å koble drivstoff linjene hvis du gjør dette før drivstofftanken er hevet oppover. Matche opp en av drivstoff linjene med metallrør i pumpen samlingen. Skyv montering på røret slik at hakket i montering passerer fakkelen i røret. Installer et nytt duckbill klipp. Trekke tilbake på gassledningen slik at den er låst på røret. Gjenta for andre gassledningen.

• Heve drivstofftanken resten av veien og svinge støtte stroppene i posisjon, installere og bruk en momentnøkkel til bolter til 26 fotpund. Koble elektrisk ledningene til kontakten på rammen. Skyv drivstoff filler og vent slangene på samlingen tank og filler. Stram klemmer. Montere drivstoff tank skli plate og installere bolter. Bruk en momentnøkkel for å dreiemoment bolter til 11 fotpund.

• Heve F-150, fjerne jack står og senke den i bakken. Plug-in treghet bytte og erstatte kick panelet.

Tips og advarsler

  • Du kan også kjøpe en komplett pumpen og drivstoff avsender montering.