Nnywellness.com

Hvordan å smøre maskiner


Hvordan å smøre maskiner

Alle maskinene har komponenter som fungerer i rotasjon. For å holde rotasjon prosessen effektivt, er bruk av smøremiddel nødvendig. Uten smøring, kan maskiner deler ha raskt og forårsake alvorlig skade. Det er mange maskiner-baserte smøremidler. Alle av dem har ulike egenskaper og er utformet for bestemte grunner. Bruk av smøremiddel på maskiner er en enkel oppgave.

Instruksjoner

• Inspisere maskiner bevegelige ledd på en plan å identifisere om smøremiddel. Maskin komponenter som beveger seg i noen form for rotasjon krever smøremiddel flytte mot hverandre uten å forårsake skade. Forskjellige smøremidler har forskjellige slitasje priser.

• Velg den riktige smøremiddelet for jobben. Bruke feil smøremiddel kan forårsake mer skade så godt. Syntetisk olje består av oljer som brukes primært i motorer med mange bevegelige komponenter. Fett smøremidler legges primært til kulelager å holde dem i rotasjon, og mangel på fett smøremiddel kan oppstå hvor som helst fra kostbare reparasjoner til ødeleggende skader. Hydrauliske smøremidler brukes i maskiner å indusere press og opprettholde styrke. Det finnes ulike merker av hver smøremiddel som har forskjellige viskositet nivåer som inneholder forskjellige mengder visse elementer. Maskineriet vedlikehold har en manuell som angir hvilken type smøremidler bruke.

• Bruke smøremiddel i henhold til instruksjonene angitt i håndboken. Legge for mye smøremiddel kan gjøre komponenter slip og føre til kostbare skader. Noen maskiner komponenter må fjernes for å bruke smøremiddel riktig.

Tips og advarsler

  • Slå alltid av maskiner når smøremiddel til flytte komponenter for å unngå alvorlige skader.