Nnywellness.com

Hvordan du fjerner et hjul og dekk fast på en aksel


Det er én ting å ha et hjul og dekk fast til huben hvis du har bilen på en heis, men det er en annen hvis du er på siden av veien med en flat dekk som komme ikke bort. Dessverre, dette er ikke uvanlig at noen biler som har felger som passer nøyaktig rundt sentrum av knoke. Du kan få hjulet og dekk på bilen uansett om det er på en heis eller en knekt men det skal ikke være pen og du kommer til å vise det som ansvarlig. Følg fremgangsmåten nyttig.

Instruksjoner

• Erstatte en lug mutter på en av stenderne av fast dekket. Tråd på om tre eller fire tråder. Dette vil hindre at dekket flyr av knoke.

• Spray en liberal porsjon smøremiddel rundt omkretsen av midten av dekket rim der det seter over sentrum av knoke. Tillate smøremiddel suge i og respray.

• Hjul og dekk fra innsiden sideveggen utover med 2 pund slegge. Slående gummidelen av sideveggen vil gjøre hammer sprette hvis det er fortsatt luft i dekket, så vær forsiktig. Du må treffe felgen med hammeren til sjokk gratis fra huben. Dette krever forsiktig slik at du ikke skader felgen. Prøv å finne felgen nær perlen av dekket der dekket og felgen møtes, igjen fra treffer utover.

• Bruk en lang heavy metal pipe hvis hammer ikke fungerer. Dette kan ikke alltid være praktisk, men hvis kjøretøyet har en historie med stikker felger, bør du kjøpe en og bære den rundt i bagasjerommet eller et sted hendig. Igjen, swing røret med brute force fra treffer utover og prøve å kontakte meste gummi sideveggen, men igjen du må slå perlen av felgen.

• Spray mer smøremiddel og holde re slående dekket med hammer eller rør til det bryter gratis hub.

• Fjern lug mutteren og fjerne hjul og dekk når du er vellykket.