Nnywellness.com

Installasjon av en 12-volts batteri bytte


Et batteri bytte vil kutte strøm fra batteriet helt. Denne enheten brukes hovedsakelig for biler. Bryteren er plassert på baksiden av bilen ved et baklys og tilgjengelig fra utsiden av bilen. Hvis bilen ruller over eller krasjer, slås motoren av med denne beredskap batteri-bryteren. Hvis plassert under panseret, må det blir fremmedgjort fra metall kontakt. Så mye strømstyrke vil føre en brann hvis det kontakter kroppen eller ramme.

Instruksjoner

Trunk-montert bryter

• Bore et hull i kroppen minst 1 fra baklys, nok til å sette inn bryteren stangen. Bore to ekstra hull, ved hjelp av hullene i monteringsbraketten som referanse. Fjerne bryteren knotten med en Phillips head skrutrekker.

• Installer på kroppen, med bryteren stangen stikker ut gjennom hullet i kroppen. Sett inn to bolter og muttere i monteringsbraketten og skru dem med en skiftenøkkel. Installer knotten på bryteren stangen fra utsiden av kroppen og stramme med skrutrekkeren.

• Kjøre en lengde på 00-dimensjon på ledningen fra batteriet negative terminalen helt tilbake til bryteren cut-off. Etter bytte wire kabelen, bruk wire cutters for å stripe isoleringslaget på slutten av ledningen. Installere en messing terminal slutt og klem det med tang. Installere det på venstre side av bryteren ved å fjerne mutteren på terminalen, skli kabelen til terminalen og strammer mutteren.

• Bore et hull i gulvet i bagasjerommet. Cut et stykke 00-gauge ledningen som går fra bryteren gjennom gulvet til nærmeste stedet på rammen. Installere en messing terminal slutt på begge ender av denne ledningen og crimp dem med tang. Installere siden bryter på ledningen til andre terminalen på bryteren.

• Se etter en bolt eller mutter på rammen å plassere ledningen terminalen under. Bruk en fastnøkkel til å fjerne bolt eller mutter, deretter plassere terminalen under bolt eller mutter og stram den. Hvis det er ingen sted å sikre wire terminalen, bore hull inn i rammen. Sikre lavere bakken terminalen med en bolt og mutter.

Underhood-montert bryter

• Installer på passasjerens side fenderwell nær batteriet. 120-volts stikkontakt utløp for huset har en åpen side der kontakten vil gå, og baksiden av boksen har punch-out metall plugger der ledningene inn. Det er i hovedsak en tre sider. Center pluggen må hulles.

• Fjern knotten fra bryteren ved å fjerne skruen som holder den på stangen med en Phillips head skrutrekker. Sett stangen gjennom slo ut hullet. Plasser bryteren i boksen slik at når det er sikret, de to terminalene er så langt som mulig fra sidene. Bore hull inn i for å falle sammen med hullene i bryteren.

• Sett inn to bolter og muttere og skru dem med en skiftenøkkel å sikre bryteren til boksen. Holde boksen på best montering plassering på fenderwell. Spor hullene i boksen å fenderwell. Fjerne boksen og bore hullene.

• Klipp av gamle batteriets positiv kabel terminal og installere en messing terminal. Crimp det med tang. Installer dette på baksiden av bryteren på en av terminalene og stram den.

• Kjøre en lengde på 00-dimensjon på ledningen fra bryteren til positiv terminalen på batteriet. Bruk wire cutters å stripe isoleringslaget på slutten av denne ledningen og installere en messing terminal slutt og crimp det med tang. Installer denne slutten på positive batteriet terminal og stram den med en skiftenøkkel.

• Juster hullene i boksen med hull du boret ut. Sett inn bolter gjennom boksen og fortsetter gjennom fenderwell. Installere nøtter og stram for å sikre boksen å fenderwell.