Nnywellness.com

Hvordan endre en Inline dieselfilter


Hvordan endre en Inline dieselfilter

Drivstofftanker er forseglet miljøer med tiltak for å hindre rusk og sedimenter fra innstigning en motor. En inline dieselfilter fanger og renser forurensninger direkte fra drivstoff som den kommer inn i tanken. De fleste produsenter foreskrive ikke en angitt intervall for endring av drivstoffilter, men en god tommelfingerregel er å endre drivstoff når du vedlikeholdsarbeid på drivstoff linjene eller hver 25 000 til 50 000 miles. Prosessen tar ca. 15 minutter for å fullføre riktig.

Instruksjoner

• Avlaste presset på gass linjene. De fleste innsprøytning biler har en kjøretøy-spesifikke prosess for å lindre press på drivstoff linjene. Du vanligvis slipper en ventil nær luften renere eller bruke et verktøy til å tvinge drivstoff tilbake i gasstanken. Fortsett til trinn 2 Hvis du er usikker på bilens bestemt prosess.

• Sted slangeklemmer på linjen før og etter en felles i gassledningen. Koble felles og vinkel begge ender av fleksible linjen inn i åpningen på en gass kan. Slipp klemmer og tillate presset til å avta i linjen. Koble til felles.

• Koble push beslag på drivstoffslanger kobler til drivstoffilteret i drivstofftanken. Tilkoblingene varierer med bilen, men de fleste bruker en push koble kategorien fjernes før trekke linjen av filteret. Noen bruker riller våren som holdes på plass med en vår lås kopling. Åpne koblingen og dra de to tilkoblingene fra hverandre.

• Unbolt av drivstoffilter hvis det er vanskelig-montert i rammen. Installere nye drivstoffilter ved å reversere fjerningen.

• Pressurize linjene. Aktivere nøkkelen til, og sakte trykker gasspedal på gulvet tre ganger. Vent noen sekunder, og starte bilen. Overvåke den nye dieselfilter for lekkasje. Slå av motoren og korrigere alle beslag som ikke er koblet riktig installasjonen bør du merke en lekkasje.

Tips og advarsler

  • Drivstoff er svært brennbart. Aldri røyker eller tillate åpen flamme mens du arbeider på drivstoffslanger.