Nnywellness.com

ASE sertifiseringer Study Guide


National Institute for Automotive Service Excellence (ASE) tilbyr sertifisering i en rekke områder. Disse ASE sertifiseringer forsøke å gi en planlagt standard for excellence i bil verksteder. Studere for eksamen kan være utfordrende, velger så mange studien guider.

Offisielle ASE studien guider

Den rimeligste og mest direkte måten å få en studie guide for ASE sertifisering tester skal ASE på webstedet. Det har gratis pdf guider nedlasting på hvert av emnene test. Instituttet anbefaler hjelp guidene og forberedelse testsider som en målestokk for å bestemme hvor godt forberedt du er.

Kommersielle guider

Flere kommersielle selskaper har også guider tilgjengelig for å hjelpe i å studere. Som noen sertifiseringseksamen, ASE testene er utfordrende, og har en tilknyttet utgift. Å sikre god forberedelse, de tar eksamen ofte liker å studere fra en uavhengig ASE studie guide. Bergwall og Autoshop 101 er to kilder for studien guider.

Fordeler

Testing guider er relativt billige og fokuserer studere. Online guider og praksis tester gir deg en god ide om områdene der du er forberedt, og hvor du trenger videre studier. Med en god studie guide, kan du øke sjansene for bestått ASE sertifisering tester første gang du tar dem.