Nnywellness.com

Hvordan lage Auto ulykkesforsikring krav enklere


Hvordan lage Auto ulykkesforsikring krav enklere

Sende forsikringskrav når du har vært involvert i en bilulykke er en ofte stressende, men svært nødvendig aktivitet. Krav detaljer hendelsene i ulykken og hjelper justerbar på forsikringsselskapet regne ut hvor mye penger til å betale og om du var ansvarlig for hendelsene som fant sted i ulykken. Hvis du befinner deg i en fender-bender og er ikke sikker på hva de skal gjøre, er det et par ting å huske på at kan gjøre kravprosessen mye enklere.

Instruksjoner

• Holde oversikt over hver investering du i bilen. Mottak vil for lydanlegg, TV, ytelse modifikasjoner og interiør pynt. Bedre dokumentasjonen, jo mer sannsynlig du er å ha disse elementene erstattet i tilfelle en ulykke.

• Rapportere kravet ditt umiddelbart etter ulykken. Det første du bør gjøre etter å sikre alle drivere er trygt og kontakte politiet ta kontakt med ditt forsikringsselskap. Krav er tidssensitiv.

• Registrer informasjon om scenen ved å skrive dem i en Notisblokk eller på en ripe papir. I tillegg til å få informasjon om de andre driver(e), bør du notere ordren der ting skjedde, samt trekke en liten kart av kollisjon området. Notatene kan hjelpe deg når du snakker til et krav innstilt senere og trenger å huske detaljer om hendelsen.

• Besøk flere bil verksteder for å få en rekke forskjellige reparasjon sitater. Flere sitater gjør det enklere å utfordre en innstilt krav verdi, hvis du føler det er for lavt.

• Snakke med din forsikringsagent minst en gang per dag å sikre din påstand går fremover. Venter på resultatene av et krav er frustrerende, så holde deg i loop og la forsikringsselskapet vet du tar prosessen alvorlig.