Nnywellness.com

Hvordan erstatte bolter i en Harley Dyna Front Motor Mount


Hvordan erstatte bolter i en Harley Dyna Front Motor Mount

Harley Davidson Dyna motorer er 96 kubikk tommer motorer som innsprøytning og drivstoffeffektiv med en elektrisk tenning. Dyna kommer på en hel familie av Harleys inkludert Street Bob, The Low Rider og bredt gli. Motoren monterer for denne bestemte familien av sykler er gummi håndheves mounts å begrense kabinett vibrasjoner som kommer fra slike større motor. I hovedsak mounts er stål stenger som strekker seg over foran og midt-delen av rammen som er sittende på gummi monteringsbraketter. Bolter kjøres frem til slutten av hver stav og stram til rammen. Over tid kan disse boltene bli korrodert eller brutt (fra motor vibrasjon). Skifte bolter på en Harley Dyna motor er ikke komplisert, og kan være ferdig i tre enkle trinn, som denne artikkelen vil skissere i detalj.

Instruksjoner

• Trekke sykkelen på en konkret området som en garasje gulv. Har en venn jevn sykkelen mens du skyver treklosser under fremre og bakre rammen. Du har nå sikkert montert motorsykkelen for vedlikehold.

• Skyv gulvet jack under motorsykkelen og plasser jack hodet under av overføring boliger. Jack hodet til overføring boliger med akkurat nok Press at du kjenner motstand i håndtaket. Kontakten vil støtte motoren i riktig posisjon når du fjerne festebolter.

• Finne front motor montering bolter og bestemme hvilke fastnøkkel vil være nødvendig å fjerne feil bolter (noen modeller vil kreve en skralle mens andre har Allen hodet stil bolter).

• Løsne både bolter litt om gangen til du kan fjerne en av dem. Trekk gamle bolten ut og erstatte med en ny bolt. Gummi mounts burde være fin.

• Fjerne og erstatte andre bolten også. Stram både bolter i henhold til produsentens spesifikasjoner, fjerne jack og treklosser og få ri!

Tips og advarsler

  • LocTite gjelder tips av hver bolt før du installerer dem vil sikre at du ikke mister en bolt på motorveien på grunn av motoren vibrasjoner.
  • Når trykket med jack, bruk en klut til å fylle rommet mellom jack hodet og overføring boliger. Du ønsker ikke å sprekk bolig og skape et større problem enn du hadde før.