Nnywellness.com

Hvordan sette poeng i en Ford 8N


Hvordan sette poeng i en Ford 8N

Sette poeng av en 8N traktor er prosessen med å justere avstanden mellom to deler i fordeleren. Forstå funksjonen av en føler og megetsigende hvor å bruk en føler sette et gap kan læres i løpet av prosessen. Kjennskap til tennplugger og deres ledninger vil være nyttig. Enn føler, er kun elementære verktøy nødvendig. Gjennomsnittlig helg mekanikeren kunne fullføre oppgaven i omtrent en time.

Instruksjoner

• Plass en chock foran hver bakhjulet. Få på traktoren og sette overføring i nøytral. Dobbeltsjekke overføring til sikre at det er i nøytral ved forsøk på å starte motoren. Få traktoren og stå til venstre foran bakhjul og møte motoren.

• Se på motoren og finne de fire tennpluggene. Spor alle tennpluggen ledningen fra toppen av tennpluggen til kilden, som vil bli distributør. Se på distributør, som ligner en opp-ned cup, med fem ledningene som kommer ut av det. Finne to flat metall kildene på sidene holder den til basen.

• Satt på vernebriller. Sett bladet på en rett blad skrutrekker mellom Distributør bolig og våren. Roter skrutrekkeren begge retninger og våren vil komme løs. Gjenta prosessen på andre våren.

• Løft Distributør hetten av sin base uten å koble noen av ledningene. Sett det til side, full tilgang til Distributør basen.

• Finne rotoren i fordeleren. Rotoren ser ut som en svart peker med en messing-farget metall på slutten. Tak med rotoren fast med tommelen og pekefingeren. Dra rett opp, fjerne rotoren fra distributøren.

• Nå opp til etasje av traktoren. Trykk og hold nede knappen fot-starter. Se på Distributør starteren viser. Se etter en liten chrome armatur som er åpne og lukke et lite gap. Stoppe skyve starteren knappen når gapet skapt av armatur er helt åpen.

• Trykk knappen starter igjen for å være sikre at gapet er helt åpen. Stopp når gapet er på sitt bredeste punkt. Bruk føler måle dens avstand. Sjekk 8N Servicehåndboken for riktig avstanden.

• Se på siden av gapet armen som ikke beveger seg. Finne den lille skruen som holder den på plass hvis gapet trenger justering. Løsne skruen, men ikke ta det ut sted en rett blad av en skrutrekker mot siden av gapet armen som ikke flytter og slår det begge retninger til gapet blir større eller mindre. Juster og måle gapet etter behov til den har riktig avstand.