Nnywellness.com

Hvordan overfører jeg en Auto tittel & registrering i Oregon?


Hvordan overfører jeg en Auto tittel & registrering i Oregon?

Oregon er litt forskjellig fra andre stater når det gjelder overføring av et kjøretøy - Institutt for Motor Vehicles krever varsel innen 10 dager av eierskap. Titler kan ikke overføres til en annen person mens en lien vises i tittelen. Registrering må gjennomføres uavhengig; den nye eieren vil registrere bilen selv. Oregon Institutt for Motor Vehicles nettside tilbyr detaljert retninger, kontaktinformasjon og skjemaet tilgang for forenklet transaksjoner.

Instruksjoner

• Se gjennom tittelen og kontroller at det ikke er noen heftelser oppført. Finne din opprinnelige lien versjonen, hvis det finnes en stede, ta med tittelen for den nye eieren - du kan ikke overføre en tittel med en aktiv lien, det må betales i sin helhet. Få en opprinnelige lien utgivelse før et salg.

• Fyll ut delen av tittelen som ber om Selgerinformasjonen--eldre titler bruker en merket "Registrert eier". Skrive ut alle opplysninger, dato og tegn, hvis det er en co-eier oppført på forsiden av tittelen, hun må gjøre det samme. Kjøperen må fylle ut informasjonen i boksen "kjøper" selv om bilen er en gave.

• Fyll ut kilometerteller offentliggjøring på tittelen. Sjekk kilometerstand for å sikre nøyaktighet. Hopp over denne delen hvis kjøretøyet er en av følgende; en bil ikke produsert med kilometerteller, en trailer eller bobilen, eller er mer enn 16.000 pounds. Hopp over delen kilometerteller hvis personen du overfører til er allerede på tittelen.

• Følg alle over prosedyrer vises selv om personen du overfører til i tittelen. Kontroller medeier også tegn i selger og kjøper boks - to er bevise avtalen av en navnet fjerning fra tittelen.

• Varsle DMV av overføringen for salg innen 10 dager etter transaksjonen. Fyll ut DMV kreves overføringsskjemaet som online, eller e-post. Angi kjøretøy VIN (kjøretøy identifikasjonsnummer), år, lag, plate nummer og tittelnummer i "Trinn 1". Fyll ut "Trinn 2" med den nye eieren informasjon og "Trinn 3" selger informasjon.

• Bruker tittel og lien release (hvis aktuelt), registrerer den nye eieren bilen på egen hånd. Han må fylle ut søknaden for tittel og påmeldingsskjema og betale alle nødvendig avgifter til DMV registrere bilen hans. Registreringer ble brukt før titler overføre eierskap - stater over hele landet har brukt titler fra rundt år 1980 og på for eierskap.