Nnywellness.com

Hvordan rengjøre en DPFE


Hvordan rengjøre en DPFE

Delta press tilbakemelding eksos gass tilbake sensoren er en utslipp-relaterte sensor brukes av Ford i mange modeller som fokus, Crown Victoria og F-150 at skjermer eksos trykkendringer. Hvis bilen kjører dårlig og lyset angir EGR systemfeil, DPFE bør kontrolleres som det er en vanlig feil kilde. Mens vanligvis må du erstatte sensoren på grunn av feil, kan du rengjøre den å gjenopprette ytelse.

Instruksjoner

• Åpne panseret og Finn DPFE. Plasseringen av DPFE varierer fra maskinen. For å finne DPFE, følg EGR metallrør av eksosmanifoilen til to små rør grenen av. Følg disse to små rør til DPFE. Noen biler vil ha en stor skål-formet vakuum slangen festet til toppen av DPFE. I en Ford Focus, for eksempel er det i midten av bak brannmuren.

• Bruk en 10 mm socket å fjerne disse boltene som fester DPFE i brannmuren, deretter bruke nål nebbtangen for å fjerne de to metall linjene fra EGR systemet. Koble fra sensoren, og fjern deretter DPFE fra lager plasseringen.

• Sjekk EGR innganger til at de er fri for rusk. Bruk elektrisk kontakt renere å rengjøre strøminngang på DPFE, gjør at de er rene av korrosjon. Bruke litt av elektriske karakter smøremiddel for å dekke terminalene. Rengjør bilens strømkontakten til DPFE.

• Re-installere av DPFE ved å skyve de to pluggene inn i EGR rørene og deretter re-tilkobling to 10 mm skruene. Koble elektriske pluggen. Test for å se hvis bilen nå kjører som vanlig. Hvis bilen fortsetter å kjøres, vurdere å erstatte DPFE med en ny sensor, som det er en kjent feil.

DFPE mislykkes over tid på grunn av at det er en sensor i et, som er utsatt for eksos. Varmen av eksosen skader sensoren og plast boliger over tid. Du kan kjøpe en ny DPFE på din lokale Ford-forhandler eller fra en lokal bildeler forsyning butikken.