Nnywellness.com

Hvor å feilfri gasstanker


Hvor å feilfri gasstanker

Bil restaurering er mer populært, og med de stigende kostnadene til bil reparasjon, flere mennesker enn noensinne tar bilen saker i egne hender. I noen av disse tilfellene må du kanskje rengjøre bilen din gass tank. Hvis du ikke kan ha det gjort for deg, må du følge bestemte retningslinjer å sørge for at du gjøre jobben trygt og tilstrekkelig.

Instruksjoner

• Se bilens Brukerhåndbok. Studere inndelingen i gasstanken, og følg instruksjonene for å fjerne gasstanken. Må du holde alle delene organisert og på et trygt sted fordi du må bruke dem igjen.

• Kontroller at gasstanken er tom. Fyll tanken med gasstanken renere i henhold til produktets instruksjoner, som vanligvis er inkludert på baksiden av flasken. Hvis er instruksen ringe for fortynning av løsningen, følg instruksjonene nøye for å sikre at du gjøre jobben riktig og trygt.

• La tid for rengjøringsmiddel å gjøre jobben sin. Vil ikke kutte hjørner på den tid antydet, som disse produktene trenger tid til å fjerne smuss, rust og andre forurensende stoffer som utvilsomt er fast avsatt i metall av tanken.

• Bruk hageslange til beholderen. Vær spesielt oppmerksom på hvor mye skitt, smuss og andre forurensninger som renne fra gasstanken. Gjenta løsning programmet og skylling metoder til vannet kommer ut av tanken er klart. Deretter kan du kontrollere at gasstanken er ren.

• La tanken tørr. Tillat minst 24 til 48 timer for gasstanken å helt tørt. Bruk en lommelykt se etter tegn på fuktighet inne akvariet. Flytte tanken og lytte for tegn på stående vann. Pass gasstanken er helt tørt før du installerer den.

Tips og advarsler

  • Vurdere hengende tanken opp ned for å fremskynde tørking prosessen.
  • Rengjøre gasstanken i et godt ventilert område, og bruk alltid vernehansker og briller.