Nnywellness.com

Washington State barn bilbelte lover


Washington State barn bilbelte lover

I 2003 døde nesten 8000 barn i USA i motorvogn krasj. Mange av disse dødsfallene kunne ha vært forhindret av riktig bruk av barn påbud systemer som sikkerhets-seter, økte sitteplass og bilbelte systemer. Alle 50 landene pluss District of Columbia og Guam har barn sete lover; Washington state har en av de høyeste bøtene for ikke holde et barn i et kjøretøy. Å vite følgende barn bilbelte lovene i staten Washington kan holde barna trygt og spare penger.

Ansvar

I staten Washington er sjåføren ansvarlig for å sikre at alle under 16 år er riktig behersket i et motorkjøretøy. En passasjer over 16 år får referanse hvis han ikke sliter en tilstandsdiagramanalyse belte. Sjåføren får en referanse for alle under 16 år som ikke er riktig belte.

Barn begrensninger

Alle barn under 8 år gamle, eller høyden på 4 fot 9 inches, må være i sikkerhet barnesete eller beltestol. Barnet må være behersket riktig, ifølge både bilen og child sete retningslinjer.

Plassering i bilen

Baksetet er det sikreste stedet for barn. Alle barn alderen 13 år og under må transporteres i baksetet. Loven sier at de må være i baksetet når det praktisk. Hvis du er transport et barn i en pickup lastebil som ikke har en baksetet, det er ikke praktisk. Bruk skjønn; Denne regelen gjelder visuell inspeksjon av offiser.

Bøter

Drivere som ikke skal hindre barn i bilen er underlagt en $124 fin for det første lovbruddet.