Nnywellness.com

Hvordan fungerer Sirius satellittradio?


Slik fungerer det

Sirius fullført tre satellitt stjernebildet tilbake høsten 2000, 3 SS/L-1300 satelitter. Disse tre satellittene danner en tilbøyelig elliptiske konstellasjonen, som gjør det mulig for hver satellitt å bruke ca 16 timer i døgnet over USA. Minst ett av disse tre satellitter er over kontinentale USA til alle tider. Det er en fjerde satellitt som forblir på bakken som lanseres bør noen av tre satellitter opplevelsen overføringsproblemer.

Sirius planlegger utsetting av høsten 2008 GEO satellitt som ble kjøpt i 2006. Planen er for GEO satellitt å supplere aktive elliptiske satellitter og erstatter dem ikke.

Å få en Radio og Plan

1) får en Sirius satellittradio forhåndsinstallert ved bilforretning. Enten du er i markedet for en ny eller sertifisert pre-eide bilen, finne ut om dette er noe kan du få med pakken. Noen forhandlere kaste i en gratis Sirius satellitt abonnement for et år hvis du kjøper bilen de selger.

2) allerede har en bil? Få en installert. Du kan handle for Sirius satellitt radio som kan ha installert på bilen din gjeldende. Gå til autoriserte forhandlere av Sirius satellitt radio å kjøpe utstyret og også be om abonnementspakker.

3) får en Sirius satellittradio for ditt hjem. Du kan shoppe online eller hos autoriserte forhandlere for best mulig radio og pakke bruke for ditt hjem. Du kan også ha dette installert i hjemmet ditt der du kan lytte trådløst på noen del av ditt hjem SONOS eller Logitech Squeezebox Duet.

4) lytte på nettet med Sirius Internet radio.

5) får en bærbar radio som du kan lytte til hvor som helst. Lagre dine egne Sirius programmering på MP3 og nyte det uansett hvor du går. Du kan selv forankre det en øvelse machine som en tredemølle mens du trener på helsestudio.

6) Hvis du er en virksomhetseier, kan du ha en Sirius satellittradio installert på din arbeidsplass for dine ansattes og kundenes liste nytelse.

Slik aktiverer en Sirius satellittradio

1) sette opp utstyret, installert av deg eller av en profesjonell installatør.

2) plukke ut et abonnement.

3) har ID/ESN (SID) antall Sirius mottakeren og et kredittkort ved aktivering.

4) installere Sirius mottakeren med antenne pekende oppover.

6) slå Sirius mottakeren på og deretter gå til kanalen 184.

Merk: Du kan også velge for å aktivere online ved å gå til www.sirius.com eller ved å ringe deres kundenummer for tjenesten.