Nnywellness.com

Hvordan skjule ledninger


Hvordan skjule ledninger

Mange boliger har hjemmekinoanlegg eller stereo set-ups som ofte innebærer konfigurere høyttalerne en rimelig avstand fra hovedenheten å optimere lyden. Dette kan føre til ledninger tvers oppholdsområder, forlate en huset ser rotete og potensielt forårsake ulykker. Heldigvis finnes det flere måter å skjule ledninger og holde hjemmet ryddig.

Instruksjoner

• Passer overflaten raceways på vegger eller gulv der høyttalerkablene er synlige. Raceway boliger er ofte laget av PVC, plast eller aluminium og kommer i hvit eller krem foringsrør som kan gli inn med husholdningenes dekor. Skjær raceway casing med en kniv eller baufil og bruker til overflaten med selvklebende tape på undersiden av casing. Overflaten raceways krever ikke strukturelle endringer i vegger eller gulv som ledninger kan nås med en langside åpning mekanismen.

• Installere hjørne kanaler i områder hvor kabler eller ledninger kjøre gjennom vinklet områder rom. Hjørne kanaler er bygget i en kile-like. Skyv unna hjørne duct dekselet til enhver tid å justere eller koble fra kabler som kreves. Hjørne kanaler har den ekstra fordelen av å være motstandsdyktig mot flammer og kan males.

• Tilpass ledningen dekker skjule høyttalerkablene som kjører på gulvene forbedre utseendet på rotete kabler og fjerne potensielle tripping farer fra et rom. Ledningen dekker kan brukes til å binde ned høyttalerkablene til tepper i huset og eliminere farer fra utstyr som er definert for utendørs bruk. Slit ledningen dekselet base med verktøyet kniv og sikre til gulv med dobbeltsidig tape.

• Bruk flate ledningen hvis du har problemer med å få tilgang bak vegger laget av betong. Flate ledningen går direkte mot vegger, tak og gulv. Lim flate ledningen til veggen og dekk med gips tape etterfulgt av et tynt lag av sammensatte for ledd. Sand over området og bruke male eller tapetsere dekke for å fullføre jobben.