Nnywellness.com

1997 Dodge Caravan starter ikke


1997 Dodge Caravan starter ikke

Campingvognen er produsert og solgt under merkenavnet Dodge som eies og drives av Chrysler Group LLC. Campingvognen er en minivan som er skrøt som en fantastisk familie kjøretøy på grunn av sin familie vennlige design og sikkerhetsvurderinger. Akkurat som med alle kjøretøy må start 1997 Dodge campingvognen til tider. Før du ringer i en profesjonell mekaniker, som vil koste deg penger og tid, er det noen ting som du kan sjekke selv for å feilsøke problemet.

Instruksjoner

• Setter nøkkelen i tenningen av campingvognen og prøver å slå den. Nøkkelen kan ikke slå hvis rattstammen er i en bestemt posisjon forårsaker en lås plasseres på tenningen. For å låse den, slå rattet til venstre og høyre. Det kan klikke på plass. Hvis ikke vrikke nøkkelen i tenningen mens du vrir rattet. Når den er i riktig posisjon, blir nøkkelen.

• Kontroller at dodges batteriet ikke trenger å bli erstattet, belastet eller hoppe startet. Vri nøkkelen i tenningen til "Tilbehør" posisjon, der de elektroniske aspektene av kjøretøyet vil fungere uten motoren i gang. Slå på hodet lys eller innvendig lys. Hvis de ikke lyser, er det sannsynligvis et problem med batteriet.

• Sjekk å sikre det er nok drivstoff i drivstofftanken til motoren starte. Hvis du er usikker på hvor mye drivstoff er i bilen eller vet at drivstoff er lav eller tom, legge til en gallon av aktuelle drivstoff på tanken og prøver å starte motoren igjen. Hvis drivstofftanken er lav eller tom, motoren starter ikke, eller kan starte kort men stenge.

• Forsøke å starte motoren og lytte til lyder som kan indikere problemet med Dodge campingvognen. Ingen lyd når forsøker å starte motoren kan bety at tenningen ikke fungerer riktig. Klikke lyder kan bety tenningen fungerer, men starteren er ikke. Hvis bilen starter kort men ikke holde, kan det være et problem med fyre opp systemet.

• Sjekk væskene i campingvognen. Dra i spaken som åpner panseret og Finn de olje og kjølevæske dipsticks. Trekk hver enkelt ut, sjekke å forsikre at de er fylt til minst minimum påfyllingsstreken. Hvis de ikke, legge til riktig type og mengde væske i bilen og prøve å starte motoren igjen. Lav eller tom væsker kan forårsake skade på motoren eller problemer med motoren starter.

• Kontakt bilmekaniker eller har din 1997 Dodge Caravan tauet til en garasje eller Dodge forhandler. Din Dodge forhandler bør kunne diagnose og reparere problemer med eldre modellen campingvogn.