Nnywellness.com

Hvordan du importerer bilder


Hvordan du importerer bilder

Windows kan konfigureres for å importere bilder automatisk når du kobler et kamera, smartphone eller kortleseren til datamaskinen. Hvis du har en smarttelefon, kan du synkronisere bilder med en sky lagringstjeneste og deretter importere dem fra skyen. Noen smartphone programmer overføre bilder over et trådløst nettverk så du trenger ikke å koble telefonen til datamaskinen. Kameraer er vanligvis begrenset til kabelbaserte tilkoblinger. Hvis din ikke har en USB-kontakt eller du ikke har riktig kabel, ta ut minnekortet og sette den inn i en USB-kortleser.

Synkronisere bilder med en datamaskin

Moderne systemer gjøre importere bilder fra kamera og smartphones en enkel og smertefri prosess. Windows støtter problemfritt de fleste enheter, inkludert smartphones ikke innfødt understøttet av OS X eller Linux, så importerer bilder er bare et spørsmål om å koble enheten med USB-kabelen og velge hvilke bilder som skal importeres. OS X gjenkjenner innebygd de fleste kameraer, men du må installere Android File Transfer for å importere bilder fra noen tidlige Android modeller til en Mac. Finne ut om OS X støtter din Android ved å koble den til en USB-port og åpne Image Capture. Hvis sidepanelet viser din Android i enheter-delen, trenger du ikke Android filoverføring.

Koble et kamera eller smarttelefonen via USB

Første gang du kobler en enhet til en Windows-maskin, ber Autokjør hva du vil gjøre. Klikk på melding og velg "Importere bilder og videoer" å automatisk importere bilder når du kobler enheten. Hvis enheten ikke har en USB-kabel, enten erstatte kabelen eller kjøpe en kompatibel minnekortleser. En kortleser fungerer med et minnekort og en fotografering enhet med en hukommelse card sprekk. Når du kobler kortleser til datamaskinen, Windows gjenkjenner det som et kamera og importerer bilder fra det til bildebiblioteket ditt. Før du lagrer bilder på et minnekort, kan du formatere kortet ved innsetting i kameraet og velge alternativet "Format" kameraets innstillinger-menyen. Du trenger bare å formatere nye, uformatert kort.

Importere siste bilder

Starte bilder hvis det ikke starter automatisk når du kobler enheten til datamaskinen. Høyreklikk hvor som helst på skjermen for å vise importvalg, og velg "Import". Bilder søker enheten for bilder den ikke har allerede importert og velger dem alle som standard. Klikke et miniatyrbilde veksle sitt utvalg og velge «Fjern merking» opphever alle bilder. Når du importerer bilder, oppretter Windows en ny mappe i bildebiblioteket. Navnet mappen ved å skrive inn et nytt navn i tekstboksen ved siden av Importer. Etter å velge bilder og navngi mappen, klikk "Import" for å kopiere bildene til Windows.

Trådløst overføre bilder

Windows inneholder et gratis fil-synkronisering program kalt OneDrive, som er tilgjengelig for Android, iOS og Windows mobile enheter. Etter installere OneDrive til smarttelefonen, åpne innstillinger-menyen og velg "Last opp" for Android eller "Legg til varer" for iOS laste opp eksisterende bilder fra telefonen til OneDrive. Aktivere "Kameraet Backup" å automatisk sende nye bilder når du tar dem fra Innstillinger-menyen. Åpne OneDrive på datamaskinen, og velg "Bilder"-mappen. Du får også OneDrive av åpne Utforsker og velge "OneDrive" på sidestolpen. Bruk denne funksjonen til å dra filer mellom PCen og OneDrive.