Nnywellness.com

Topp 10 Canon digitale kameraer


Topp 10 Canon digitale kameraer

Canon er en husholdning navnene i det digitale kamera verden. Hvert år, de kommer ut med ulike linjer av produkter, fra punkt og skyt-kameraer i mer komplekse Digital Single-Lens gjenspeiler, DSLR, kameraer, som er våpen av valget for profesjonell fotograf eller hard-core hobby. Siden Canon dekker nesten alle behov, kan det være vanskelig å velge et bra kamera fra sin samling av digitalkamera produkter.

Pek og skyt

Pek og skyt-kameraer er for de som ønsker en kompakt digital kameraet egnet for daglig bruk, uten å måtte justere forskjellige innstillinger for å lagre avbildningen.

Canon PowerShot SD4000 er en 10-megapixel kameraet med en 3-tommers LCD-skjerm som tar også videoer med en hastighet på 30 fps eller bilder per sekund. Den bruker et micro SD (sikre digital)-kortet slik at du kan enkelt utvide din minnekapasiteten ved å bytte micro SD-kort. Det har også blender og lukker prioritet moduser, som vil tillate deg å ha noen mer kontroll til bildene, sammenlignet med helautomatisk moduser av skyting.

Canon PowerShot G12 gir deg alternativet manuell kontroll på bulkier DSLRS, men fortsatt kompakt som typisk punkt og skudd. Det er en 10-megapixel kameraet med en 2,8-tommers tilt og sving LCD skjermen.

En annen god kameraalternativet er Canon PowerShot S95, som har et svært kompakt design, har samme Digic 4 bildeprosessoren DSLR linjen og sammen med sin 10-megapixel funksjonen, pakker tilsvarende funksjoner som noen av de større DSLRs.

Digitale speilreflekskameraer: Oppføring nivå og midten av pro

En av Canons mer vellykket linjer er deres Rebel linje av digital SLR (enkelt-linsen refleks) kamera. Canons EOS Rebel T3i leveres med en 18 til 135 mm er (image stabilisere) kit linsen som kan også skyte video bortsett fra stillbilder. Det er en 18-megapiksel kamera med en CMOS image sensor, som kan komme til ISO 6400 og inkluderer exposure bracketing og hvitbalanse innstillinger for et entry-level DSLR.

For midten av pro linjen er Canon EOS 60 D en oppdatert versjon av Canon EOS 50 D. Den har egentlig samme spesifikasjoner av EOS Rebel T3i men med en kraftigere kropp og en ISO-innstillingen nå opp til 12800.

Rebel XS, kjent som Canon 1000d, er deres billigste tilbyr hittil. Det er en 10-megapixel kameraet med en CMOS-sensor og en ISO-innstilling opptil 1600. Det er den mest kompakte av Canon DSLRs på markedet.

Fullformat digitale speilreflekskameraer

Fullformat DSLRs er kongen av speilreflekskameraer. De få begrepet fullformat fra størrelsen på sensoren, som er samme størrelse på en full frame 35 mm film. De fleste sensorer er mye mindre enn denne størrelsen.

Canons toppen av linjen fullformat kamera er Canon EOS-1D Mark IV. Den har en 45-punkt AF brikker mer ekstra kontroll identifisere fokuspunkter minus behovet for å komponere det ramme image. Denne 16.1 megapiksler har en CMOS-sensor og Dual Digic 4 image prosessor har evnen til å skyte med 10 fps selv med høy kvalitet bilder som det tar, både som JPEG og rå digitale bilder.

Hvis du leter etter ultimate skyting fleksibilitet, Canon EOS 5D Mark II skyter både stillbilder og video-format. Den støtter live view skyting med dens 3-tommen LCDskjermen, har 9 AF (autofokus) poeng og skyter videoer i full HD (høy definisjon)-modus.

Digitalt Speilreflekskamera med Video

Huske på at Canon har en rekke kameraer som kan skyte videoer samt stillbilder, sparer deg for bryderiet med å bringe et videokamera med deg.

En av de første Canon DSLRs med video kapasitet som kom inn i markedet er Canon EOS 7D, en 18 megapiksler profesjonelle SLR med 4,82 x zoom. Det er midt i entry-level kamera og fullformat seg.

Et billigere alternativ er entry-level DSLR med video kapasitet Canon EOS Rebel T3. Det er en 18-megapiksel kamera som skyter 720dp (HD kvalitet) videoer.