Nnywellness.com

Hvor å adgang viften motoren på en 1998 Camry


Viften motoren på en 1998 Toyota Camry er på passasjersiden under dashbordet, i tråd med hanskerommet. Hvis viften motoren svikter å operere på noen fart og får makt, er det sannsynlig at det mislyktes. Hvis viften motoren opererer på en eller flere hastigheter og ikke på andre, er blåser motor resister den vanligste av mulige problemer.

Instruksjoner

Fjerning

• Koble negative batterikabelen med en skiftenøkkel som en forholdsregel, en SIR kollisjonsputen connector er direkte over i hanskerommet. Fjern i hanskerommet. Dette er et spørsmål om preferanser, siden viften motoren kan nås fra dashbordet hvis du ikke sinn bøying å komme til den. Det installeres fra bunnen av HVAC saken direkte bak i hanskerommet. Fjerning av boksen, Fjern Phillips skruen under hanskerommet døren til venstre. Fjerne 10 mm bolten til høyre under døren, bruker en socket-driver.

• Åpne hanskerommet døren og fjern Phillips skruen på begge sider av toppen i hanskerommet. Plasser en klut på en flat skrutrekker og sett den på midten toppen av hanskerommet sette. Lirke ned litt og samtidig dra i hanskerommet ut. Som boksen blir trukket, se etter en gul SIR wire over boksen. Hvis det er knyttet til boksen med en lås, fjerne sikre, men du må ikke koble den gule tråders.

• Koble vifte motor. Fjern skruene som fester viften motoren HVAC saken bruker en socket-driver. Skruene er installert loddrett rundt diameteren på viften motoren. Lavere motoren av HVAC saken.

Installasjon

• Sett inn viften motoren i saken, sørge for at elektrisk pluggen er i samme posisjon og sentrering pin på saken engasjerer hullet i omkretsen av viften motoren. Installere skruene.

• Plugg den elektriske kontakten inn i motoren. Plass gule SIR ledningen ovenfor i hanskerommet. Sett i hanskerommet og installere skruene og bolt.

• Koble negative batterikabelen og stram med en skiftenøkkel.