Nnywellness.com

Hvordan koble til hjemmekino høyttalere


Hjemmekino høyttaler system surround lytteren, sette dem i midten av handlingen når du ser en DVD eller HDTV kringkaste med digital surround-lyd lydspor. Koble høyttalerne til hjemmekino mottaker eller forsterker er en viktig del av oppsettet til hjemmekinoanlegget. Det er viktig at alle høyttalerne være riktig tilkoblet for lytteren å få full effekt av filmens lydeffekter og musikk.

Instruksjoner

• Kutt lengder høyttaler wire lenge nok til å komme fra hver høyttaler stedene til baksiden av din hjemmekino mottakeren/forsterkeren. Vurdere hvordan du vil ruting ledningene i hvert tilfelle. Det er også nyttig nå å sette en liten bit av tape på slutten av hver wire som indikerer hvilke høyttaleren kobles til – dette forhindrer feil i koble høyttalerne til riktig utgang.

• Stripe isoleringslaget fra endene av hver ledning slik at fører til hver ledning har 3/8 til 1/2 tommers nakne wire utsatt.

Koble en ende av hver av dine ledninger til høyttalerne. Løsne høyttaler terminalene på baksiden av høyttalerne til en åpning vises i innlegget. Skyv ledningen inn i stolpe og stram terminal ned. Fortsett til du har koblet alle ledningene.

Identifisere høyttaler terminalene på baksiden av mottakeren. De vil være merket med tilsvarende høyttaler stedene for hver utgang. Koble hver høyttalerledningen til utgangen av løsne terminalene, innsetting av ledningen inn i terminalen og stramme nede.

Ta subwoofer kabelen og koble den til "Subwoofer" kontakten på mottakeren/forsterkeren, og koble deretter den andre enden i "Sub i" kontakten på subwooferen.