Nnywellness.com

Hvordan å sette videoer på en iPod bruke Ares


Hvordan å sette videoer på en iPod bruke Ares

Apples iTunes er et praktisk program for å holde oversikt over dine videoer, og synkronisere den med iPod gjør det enkelt å se videoer på farten. Hvis du laster ned en video med Ares eller annet P2P-fildeling program, kanskje ikke filen i et format iPod kan lese. Konvertere video til riktig format kan du se den på iPod.

Instruksjoner

• Åpne Ares. Gå til kategorien "Søk" på hovedsiden-menyen. Angi navnet på videoen du vil laste ned og klikk "Søk nå. Dobbeltklikk videofilen du vil i søkeresultatene. Videoen vil umiddelbart starte nedlastingen. Når nedlastingen er fullført, er videoen tilgjengelig i delen "Bibliotek" av Ares.

• Last ned håndbremsen. Når nedlastingen er fullført, dobbeltklikker du på filen for å kjøre installasjonen. Hvis du er på en Mac, dobbeltklikker du filen .dmg å montere håndbremsen volumet på skrivebordet. Åpne volumet og dra programikonet til mappen "Programmer" for å installere den.

• Åpne håndbremsen. Finner videoen du lastet ned, Velg den og klikk "Åpne".

• Angi hvor på datamaskinen du vil lagre den konverterte filen i feltet "Destinasjon".

• Åpne listen "Eple" i vinduet "Forhåndsinnstillinger". Velge "iPod." Håndbremsen endres automatisk innstillingene for å konvertere til iPod-format. Klikk "Start" på øverst navigeringsmenyen.

• Når videoen er ferdig konvertering, åpen iTunes. Gå til "Fil" og velg "Legg til fil i bibliotek". Velg den konverterte videofilen, som vises i biblioteket "Filmer". Koble iPoden til datamaskinen og starte synkroniseringsprosessen. Videoen vil bli overført til iPod.

Tips og advarsler

  • Vær tålmodig fordi det kan ta opptil 2 timer for håndbremsen å konvertere full lengde filmen til iPod-format.