Nnywellness.com

Typer Bremseklosser


Bremsene er en vesentlig komponent av en kjøretøy driftssystem og ville gjengis ubrukelig uten tilsetning av bremseklosser. Bremseklosser gjør samme jobb på en skivebrems oppsett bremseskoene gjøre på en tromme brems oppsett; skaper friksjon for å bremse eller stoppe bilen. Beslutningen av hva slags bremseklosser å kjøpe vil til slutt komme i varigheten av å eie en bil, og det er fire tilgjengelige pad alternativer i dagens marked.

Semi Metallic

Bremseklosser merket som "semi metallisk" inneholder en blanding av 30 prosent til 65 prosent metall og vanligvis inneholder stålull, jern pulver eller kobber blandet med uorganiske fyllstoff. Semi metallisk bremseklosser er kjent for å være holdbar og utføre effektive varme overføring. Dette brukes ofte i programytelse, og kan ha normal rotorer relativt raskt. Metallisk partikler i disse putene fungerer best når varme, men kan ikke utføre godt når kald.

Ikke-asbest organisk

Non-asbest organisk pads er vanligvis referert til som "organisk" og er laget av fibre av glass, gummi, Kevlar og karbon. Disse putene utføre under de fleste kjøreforholdene, men kan falme ekstrem kjøring. De kan tilbyr en mykere og roligere bruk enn andre typer, men ha raskere og opprette mer mengder bremsestøv.

Lav-metallisk NAO

Disse putene er laget av en blanding ligner organisk, men med en liten prosentandel av metalliske elementer - vanligvis 10 prosent til 30 prosent - å gi bedre bremsing og varme overføring. Tillegg av metall elementer kan føre til produksjon av ekstra bremsestøv og støy.

Keramiske

Disse putene er laget av keramiske fibre, jernholdig materialer, liming agenter og små mengder metall. Disse er roligere og renere enn andre pads, men også dyrere. Organisk pads er kjøpedyktig tilbud over-par bremsing uten for tidlig slitasje rotorer.

Betraktninger

Plukke den rette bremsekloss for et kjøretøy kommer ned til hva bilen skal brukes til og hvor det vil bli drevet. En aggressiv eller ytelse driver kan du velge semi metallisk pads for sine høy ytelse kvaliteter; Disse putene fungerer ikke samt organisk pads for en driver som bruker bilen for konservative kort avstand kjøring. En må vurdere faktorer som disse tidligere gjør avgjørelsen av hvilken bremser å bruke.