Nnywellness.com

Hvordan å kopiere iPod Touch musikk til en PC i Windows 7


Hvordan å kopiere iPod Touch musikk til en PC i Windows 7

Som i 2011 er iPod Touch midtpunktet av Apples utvalg av MP3-spillere. Som en MP3-spiller, iPod Touch kan ofte fungere som en utilsiktet sikkerhetskopieringsenheten. Hvis harddisken krasjer, og du mister din MP3-samling, kan det hende du kan gjenopprette musikk fra iPod Touch. Hvis du vil overføre musikken på datamaskinen, må et tredjepartsprogram.

Instruksjoner

• Bruk CopyTrans overføre musikk fra iPod Touch til datamaskinen. CopyTrans ikke freeware, men det gir en stor pakke med funksjoner. CopyTrans kan du enkelt kopiere hele biblioteket til harddisken samtidig beholde informasjon som vurderinger og antall avspillinger. Programmet fungerer med iPod Touch, iPhone og eldre iPod-modeller.

• Kopiere MP3-samlingen med iGadget. Som CopyTrans, iGadget ikke freeware, men har et like stort sett med konfigurasjonsalternativer. Igadget's personlige funksjoner er nesten identiske med CopyTrans; men dens iPod overføre prosess noe mer komplisert.

• Gjenopprette din MP3s benytter iPodAccess. Dette kommersiell programvare har lik CopyTrans og iGadget. Som de andre programmene kopiere iPodAccess arbeider med iPod Touch og eldre iPods og kan både sanger og metadata. I motsetning til sine konkurrenter, kan iPodAccess også gjenopprette data fra ødelagte iPod database. Men problemet finnes hovedsakelig på hard-baserte iPods og sjeldent på iPod Touch.

• Gjenopprette musikk til datamaskinen med TouchCopy. TouchCopy har i hovedsak på samme måte som andre iPod Touch søknad. TouchCopy kan overføre alt fra din iPod, med unntak av "Siste spilte" metadata, på en datamaskin. Programmet er tilgjengelig som en prøveversjon; men kan denne prøveversjonen kun du kopiere 40 spor før rettssaken er avsluttet.

Tips og advarsler

  • Tredjeparts iPod overføre programmer varierer stort i pris, kvalitet og funksjoner, så avgjøre hva du leter etter i et program før du kjøper.