Nnywellness.com

Hvordan du rapporterer en stjålet bil-registrering


Når en tyv tar bilen registrering papirer, identitet kan kompromitteres og kjøretøyet kan være utsatt for tyveri. Du må rapportere hendelsen så snart som mulig til aktuelle myndigheter før du søker nye registrering dokumenter.

Instruksjoner

• Ring lokalt sheriff eller nestleders kontor å rapportere hendelsen. Forklare når du fant ut registreringen ble stjålet og hvordan det ble tatt fra bilen eller din besittelse. Oppgi opplysninger som bilens Bilnummeret; merke, modell og år for bilen; informasjon; og personlig kontaktinformasjon som navn, adresse og fødselsnummer.

• Ringe på Statens Institutt for motor vehicles (DMV) å rapportere at bilens registrering har blitt stjålet. DMV lagrer alle registreringsinformasjon i en sikret database. Avdelingen at du kommer i å bekrefte identiteten din og få en ny kopi av registrering materialer, eller de kan sende deg en ny registrering av mail. Her igjen, må du oppgi opplysninger som bilens Bilnummeret; merke, modell og år for bilen; informasjon; og personlig kontaktinformasjon som navn, adresse og fødselsnummer.

• Kontakt forsikringsselskapet for å rapportere hendelsen og fortelle selskapets representant at du har kontaktet politiet og DMV. Forsikringsselskapet kan ikke endre informasjon om kjøretøyet før senere, trenger de å vite at din identitet har blitt kompromittert.

Tips og advarsler

  • Hvis din registrering koder har blitt stjålet, også, må du bruke for nye koder i person til lokale DMV. DMV kan be deg om å fylle ut en søknad for duplisere Registreringskort, enten personlig eller via post. Noen DMVs kan du sende inn en søknad om en ny registrering online.
  • Erstatte tapt eller stjålet registrering kort kan koste mellom $5 og 10.