Nnywellness.com

Hvordan koble en bærbar PC til en gammel TV


Hvordan koble en bærbar PC til en gammel TV

Du bærbar PC kan du ta datamaskinen og viktige filer med deg, men mer bærbare en bærbar PC er, jo mindre skjermen. En rask måte å bøte på en liten bærbar PC skjermen er å koble datamaskinen til en TV. Hvis du har en gammel TV som ikke har alle praktisk tilkoblingsalternativene som de nyere TV har nå, kan du likevel koble den bærbare datamaskinen til TVEN.

Instruksjoner

• Koble en ende av S-kabelen til datamaskinen og koble den andre enden til S kabel-porten på den S kabel-til-RCA kontakten. Se på utformingen på S kabelen og kontroller S kabel porten slik at du kan plassere S kabelen på riktig måte før du stikke den inn i porten. Tving aldri en S-kabel til porten fordi den vil forårsake pinnene bøye.

• Koble en ende av videokabelen RCA til baksiden av TVEN og koble den andre enden til RCA videoporten S kabel-til-RCA video Jack. Dette kobler video til TV; Hvis du vil at lyden skal spilles på TV, må du imidlertid fortsette til neste trinn å koble lydkabelen. Slå på TVEN med videomodus vise datamaskinen.

• Koble ensidig pluggen av 3,5 mm audio-til-RCA-kabelen til grønne lyd-porten på den bærbare datamaskinen og koble de røde og hvite pluggene på den andre siden av kabelen til RCA portene på de samme fargene på TV.