Nnywellness.com

Hvordan finne nylige samtaler på en iPhone


Hvordan finne nylige samtaler på en iPhone

Administrere all informasjon på smartphones som iPhone kan være litt vanskelig. Med iPhone som MP3 spilleren, video registrert og personlig organisator med innkommende tekster og e-post, kan det være lett å få litt tapt. Heldigvis er en funksjon på iPhone du trenger ikke å bekymre deg om noen gang blir for komplisert anropsloggen. Finne siste utgående og innkommende samtaler er en relativt enkel prosess som tar bare noen sekunder. Her er hvordan å finne de siste anropene på iPhone.

Instruksjoner

Hvordan finne nylige samtaler på en iPhone

• Åpne hovedmenyen på din iPhone og Velg ikonet "Telefon" fra listen over alternativer. Du vil bli sendt til den viktigste kaller menyen av iPhone.

• Finn feltet knappen nederst på skjermen. Dette vil være en bar med en liste over ikoner som tilsvarer en bestemt handling som er knyttet til skjermen på din iPhone.

• Klikk "Récents" for å få opp en skjerm detaljering siste innkommende/utgående samtaler. Det vil også være et tall over "Récents" bar viser hvor mange samtaler du har i systemet totalt.

• Finn ønsket nummer i samtaleloggen siste. Du kan klikke "Tapt" øverst på skjermen for å filtrere listen etter tapte anrop. Du kan legge til tall telefonlisten ved utheving samtalen og klikke den blå pilen ved siden av tallet. Du kan slette hele samtalen historien ved å trykke "Fjern"-knappen øverst til høyre på skjermen.