Nnywellness.com

Min 1988 Chevy Van starter ikke


Min 1988 Chevy Van starter ikke

Hvis Chevy van har problemer med å starte, det er to ting som må kontrolleres umiddelbart: batteriet og drivstoffnivå. To ting som en motor må ved start opp er et batteri som kan holde en kostnad og gass i gasstanken. Sette disse to elementene på toppen av sjekklisten vil fortelle deg hvis det er behov for å engasjere en mekaniker.

Instruksjoner

• Sjekk bensinmåler i Chevy van og tilsett 1 gallon av gass. Prøv å starte van. Hvis van starter, erstatte bensinmåler.

• Åpne panseret på Chevy van til batteriet i motorrommet. Inspisere batteri terminalene for enhver korrosjon. Løsne batteriet terminalene med en socket skiftenøkkel og fjerne dem fra batteriet. Rengjør batteri terminalene ved å helle en boks med brus over dem skrubbing dem med en stålbørste å kvitte seg med korrosjon. Erstatt batteri terminalene på batteriet og prøv å starte van.

• Hoppe batteriet med et par startkabler og en arbeider bilbatteriet. Koble den positive Jumperkabel til positiv terminalen Chevy van's batteri. Koble den andre enden av den positive Jumperkabel til positiv terminalen på arbeider bilens batteri. Koble den negative enden av genser kabelen til den negative terminalen på van's batteri. Koble den andre enden av kabelen genser til den negative terminalen på arbeider bilens batteri. Slå på den andre bilen og starte van. La bilen til å kjøre i fem minutter. Dette vil lade batteriet hvis det ikke er død. Slå av van og prøve å starte den. Hvis van ikke starter på nytt, Erstatt batteriet.

• Slå av tenningsbryteren og lytte etter en klikkelyd støy. Dette indikerer at dynamoen eller starteren må byttes. Fjern disse komponentene fra van og ta dem i din lokale auto deler butikken. En tekniker det kan teste disse elementene for deg gratis.

Tips og advarsler

  • Hvis fremgangsmåten ovenfor ikke løser problemet, har motoren spoler og dieselfilter kontrollert av en mekaniker. Chevy varebiler er beryktet for å ha sine motoren viklinger gå døde. Hvis dette skjer, vil da motoren ikke snu. En tett dieselfilter vil holde drivstoff når motoren og må erstattes.