Nnywellness.com

Hvordan installere Coil-Overs på min 1997 Honda Civic


1997 Honda Civic kommer fra fabrikken med spankulere montert spiralfjærer på alle fire hjul for fire hjul uavhengig fjæringssystem. Fabrikken struts er løst og la ingen justering for høyde i Civic. Ettermarkedet gjenget kits er tilgjengelig for å gi tur høydejustering for forbedret utseende og håndtering ytelse. Installasjon av gjenget kits på Civic's struts og fjærer tar flere timer for gjennomsnittlig DIY mekaniker å fullføre. Jobben krever et sett av coil våren kompressorer, som er tilgjengelig på de fleste store auto deler butikker.

Instruksjoner

• Løsne forhjul lug vanskelige problemer ved hjelp av lug skiftenøkkelen. Plasser hjulet parkeringsklosser bak bakhjulene. Heve en forhjul av bakken med gulvet jack plassert under den nedre kontroll arm som festes spindelen til rammen av bilen. Plass en jack står under nedre kant av til rockeren panelet nær hjulet åpningen. Fjerne forhjulet. Gjenta prosessen for andre forhjulet.

• Fjerne spankulere knipe bolten som holder bunnen av strut for å spankulere gaffelen, med en 15 mm skiftenøkkel. Fjern mutter og bolt som festes spankulere gaffelen til nedre kontroll arm, med en 15 mm fastnøkkel og 15 mm støpsel og ratchet. Tapp spankulere gaffelen med en hammer til den glir på slutten av strut.

• Fjerne to 14 mm nøtter som spankulere festet på strut for å spankulere tårnet i motorrommet. Ikke Fjern mutteren i midten av strut mount. Forstå spankulere og våren samlingen og trekk den ut av hjulet åpningen.

• Komprimere coil våren bruker en coil våren kompressor. Fjerne øvre strut mount, bruker en Allen fastnøkkel til å holde spankulere akselen som du fjerner mutteren ligger i sentrum av strut mount. Skyv montere og coil våren av strut.

• Installere gjengede gjenget kortet og lavere våren mount på strut i henhold til instruksjonene levert med gjenget kit. Slip coil våren på strut, og plasser den på lavere mount. Installere nye øvre strut mount på strut. Sakte løsne coil våren kompressoren til våren slippes fullt i strut mount.

• Installer spankulere i spankulere tårnet og nedenfor skal festemutrene trekkes sikkert. Installere spankulere til spankulere gaffelen og installere spankulere gaffelen på nedre kontroll arm. Boltene sikkert. Monter hjulet. Gjenta prosessen på andre forhjulet. Lavere front end. Gjenta prosessen på bakhjulene. Justere kjørehøyde i henhold til instruksjonene levert med gjenget kit.

Tips og advarsler

  • Unnlatelse av å støtte bilens vekt med jack står mens arbeider under det kan resultere i Kjøretøyskade og alvorlige skader.
  • Bruk vernebriller og arbeid hansker for å hindre alvorlige skader.