Nnywellness.com

Fartsgrenser for tilhengere i Michigan


Fartsgrenser for tilhengere i Michigan

Når du er sleping en tilhenger av noe slag, blir kjøring en helt annerledes opplevelse enn å kjøre med bare fire hjul på fortauet. Du må vite hvordan å håndtere situasjoner gjelder kjøring med en trailer på slep, som svaier og økt bremselengde. Hvis du vil begrense problemstillinger knyttet til tauing, dikterer Michigan lov bestemt fartsgrenser drivere tauing tilhengere.

Tilhengere Under 26 fot

De fleste forbruker-eide trailere er mindre enn 26 fot lang, inkludert popup bobiler, verktøyet trailere, små-skipet trailere og mindre reising tilhengere. I Michigan kan kjøretøyer som slepe disse tilhengere opprettholde bokførte fartsgrensen på veiene. For eksempel, hvis driveren taue en tilhenger mindre enn 26 fot lange reiser ned en gate med en 25 miles per time, tillates driveren å kjøre 25 miles per time, akkurat som noen automatisk ikke trekke en trailer. Likeledes, reiser nedover motorveien med en postert på 70 mph kan føreren av et kjøretøy trekker en trailer som er mindre enn 26 fot lang å opprettholde en 70 mph hastighet.

Trailere større enn 26 fot

Noen trailer som er lengre enn 26 fot er spesialisert fartsgrensen lovene i staten Michigan. Dette inkluderer noen lenger camping trailere, husdyr eller cargo trailere og andre. I den øvre enden av området, er en bil taue en tilhenger større enn 26 fot forbudt fra å reise med en hastighet som er større enn 60 mph. Denne hastigheten gjelder motorvei kjøring. På veier med lavere fartsgrenser kan førere av kjøretøy som tilhengere lengre enn 26 fot kjøre bokførte fartsgrensen så lenge den ikke overskrider 55 mph. Det eneste unntaket er på veier der fartsgrensen er 70 mph. I disse tilfellene, er den maksimale hastigheten for en bil taue en tilhenger lengre enn 26 fot økt til 60 mph.

Sesongmessige kjøring

Fordi Michigan ligger i et klima hvor Vintrene er kalde, snørike og isete, utvides bestemte begrensninger i vintermånedene for å unngå ulykker. I dette tilfellet er noen trailer som er lengre enn 26 fot forbudt fra å reise over 35 mph. Disse begrensningene er ikke alltid i effekt, så det er viktig å overvåke når disse restriksjonene kan være å unngå å bryte loven.

Trailere

Trailere er dekket av forskjellige lover og regler enn vanlige personbiler tauing tilhengere. Hvis en traktor trailer har en brutto mindre enn 10.000 pounds, er det anses kan reise med hastigheter på over 55 mph der postet. Men er alle kjøretøy som overskrider en Bruttovekt 10.000 pounds avkortet på 55 mph uansett bokførte maksimumshastigheten.