Nnywellness.com

Hvordan å fjerne tankestreken på en 1994 Toyota Pickup


Hvordan å fjerne tankestreken på en 1994 Toyota Pickup

Du må fjerne tankestreken på din 1994 Toyota pickup for å få tilgang til elektroniske komponenter bak. Eller kanskje dashbordet har blitt sprakk eller falmet, og du ønsker å erstatte den. Uansett grunn, er det en ganske enkel jobb som krever kun noen verktøy fra en auto deler butikken og en time av din tid. Fordi dashbordet er så omfangsrik, hvis du kan få en venn til å trekke det ut av bilen, kan du hindre skade på pickupens interiør.

Instruksjoner

• Popmusikk opp panseret og fjerne negative batterikabelen med en skiftenøkkel.

.

• Åpne sikring panel dekke på førerens side dash og finne kollisjonsputen sikringer på diagrammet på innsiden dørhåndtak. Fjern sikring puller fra i panelet og bruke den til å fjerne SRS sikringer. Vent ca 30 minutter.

• Finn en bolt i nedre venstre hjørne av førerens side kneet styrke og fjerne den med en socket skiftenøkkel. Finne to skruer på hver side av rattstammen og fjerne den med en stjerneskrutrekker. Finne skruen på nederst til høyre på førerens side kneet styrke og fjerne den med en stjerneskrutrekker. Trekke av kneet styrke og koble ledningene bak og skyv det ut førerens dør.

• Fjerne bolten fra under til høyre for hanskerommet bruker en socket skiftenøkkel. Ta ut skruen fra venstre side i hanskerommet. Åpne opp i hanskerommet og skru ut skruene med en Phillips-skrutrekker. Trekk ut i hanskerommet og koble fra alle ledningene bak.

• Finn rammen i midten av dashbordet. Skru ut skruen fra rammen med en Phillips-skrutrekker. Trekke av A/C knotter. Trekke koppen innehaver ut og fjerne lettere.

• Kile trim verktøyet under center bezel og snuse opp på rammen og dra den frem. Komme bak det og koble fra alle ledninger. Trekk center dashbordet opp og ut av passasjerens dør.