Nnywellness.com

Hva Does den mening når din iPhone vil ikke forlate Apple skjermen?


Hva Does den mening når din iPhone vil ikke forlate Apple skjermen?

Apple iPhone er en komplisert enhet og på mange måter kan oppføre seg som en mininature datamaskin. I sjeldne tilfelle at iPhone frosset eller det vises fast mens gjenstarte og vil bare vises Apple-logoen, kan du forsøke flere feilsøkingstrinn selv. Trinnene Apple anbefaler er de samme trinnene personalet på Apple Store genialiteten stang vil forsøke, så det er verdt å prøve dem selv for å spare turen.

Hvorfor iPhone fryse

Det er et par grunner Hvorfor iPhone kan være fryser opp. I de fleste tilfeller skyldes det et minneproblem for korrupsjon som hindrer at iPhone tilgang til nødvendig informasjon for å fungere. Vanligvis dette problemet midlertidig og indikerer ikke telefonen er brutt. I noen sjeldne tilfeller, kan frysing skyldes et hardware problem, som tilfellet grunnleggende feilsøkingsprosessen ikke vil være nok til å returnere telefonen til orden.

Strømsyklus og tilbakestilling

Det første trinnet i feilsøkingen frosne iPhone er å forsøke å slå den av og på igjen. Trykke og holde Dvale/vekke-knappen for å vise hvis telefonen slås av; Hvis det er frosset på Eple logoen, men kanskje dette ikke fungerer. I det tilfellet, prøve å trykke og holde det sove/Våkn knappen og hjemmet knapp samtidig før skjermen blir svart, slipper knappene. Dette vil tilbakestille telefonen og det vil forsøke å gjenstarte. Vil du se Apple-logoen igjen som en del av oppstartsprosessen, men forhåpentligvis dette tilbakestille prosessen lar din telefon Fullfør oppstart.

Oppdatere iPhone programvare

Apple anbefaler også oppdatere iPhone-programvaren som en del av feilsøkingsprosessen. Selv om telefonen gjenstartet normalt når du tilbakestille det, bør du bruke iTunes eller trådløs oppdaterings funksjon fra iPhone innstillinger for å oppgradere operativsystemet. Hvis telefonen er allerede oppdatert til den nyeste versjonen, så dette trinnet er ikke nødvendig og du bør bare sikre du har en fersk sikkerhetskopi av telefoninnstillingene i tilfelle noe går galt og du må gjenopprette telefonen.

Fabrikk restaurere bruker iTunes

Det siste trinnet i feilsøkingen du har kontroll over med telefonen er til fabrikk restaurere enheten bruker iTunes. Hvis ingen av trinnene ovenfor arbeidet for deg, må du koble telefonen til iTunes til å gjenopprette til fabrikkinnstillinger. Gjenopprettingsprosessen fabrikken vil automatisk oppdatere mobilen til den nyeste iOS-versjonen, men det vil også fjerne alle apps, data og innstillinger. Som del av gjenopprettingen og installasjonsprogrammet etter gjenopprettingen, du blir tilskyndet å bruke sikkerhetskopiene fra enten iCloud eller iTunes å sette alle innstillinger tilbake på telefonen.

Relevante versjoner

Informasjonen i denne artikkelen gjelder iPhone opp til versjon 5 og iOS til versjon 6.