Nnywellness.com

Hvordan kan jeg laste ned musikk til iPod?


Hvordan kan jeg laste ned musikk til iPod?

Å ha en iPod er bare så hyggelig som musikken du har på den. Hvis du aldri har brukt en iPod før, kan du ikke vet hvordan å få musikk fra datamaskinen til iPod. Det er ikke vanskelig, men du må sørge for at du har datamaskinen satt riktig første. Når du gjør det, kan all musikken du noensinne ønsket å lytte til lastes til iPod.

Hekte din iPod til datamaskinen

Enten du har en PC eller Mac, er denne delen ganske enkelt. Alt du har å gjøre er å sørge for at du har riktig kabel for konfigurasjonen, som skulle komme med iPod når du kjøper den. Koble kabelen til datamaskinen og iPod og vent et øyeblikk. Datamaskinen skal "se" den nye maskinvaren tilkoblet, og du skal nå kunne vise innholdet på datamaskinen.

Å få lastet ned musikken på iPod

Her er der det blir vanskelig. Mens datamaskinen kan nå se iPod, kan det ikke se musikken din med mindre du får tilgang til den via iTunes. Du kan bruke andre musikkspillere å organisere og spille musikk på datamaskinen, men den eneste programvaren som fullt ut kan kommunisere med iPod er Apples proprietære iTunes. Heldigvis er det gratis lastes ned fra deres nettside. Se ressurser for en link til den nyeste versjonen for PC plattformen. En gratis kopi av iTunes er vanligvis inkludert når du kjøper iPod, men Apple-webstedet alltid har den nyeste versjonen tilgjengelig.

Følg instruksjonene som installasjonsprogrammet vil gi deg. Når du har installert iTunes på maskinen, klikker du "Bibliotek." Dette viser alle musikken du har for øyeblikket på datamaskinen i MP3 eller MP4-format---to filtypene som iPod gjenkjenner og spiller. Det spiller ingen rolle om disse er MP3 eller MP4-filer du har gjort fra CDer som du har rippet eller sangene du har kjøpt gjennom iTunes store, Amazon, eMusic eller annen lignende online musikk-forhandler---de bør alle være synlig.

Der er det et spørsmål om å dra og slippe musikken du ønsker på din iPod fra biblioteket til iPod. Du har en rekke måter som du kan sortere musikken for å finne bestemte sanger om biblioteket er stor. Hvis du vet hvilken sang, artist eller album spesielt som du leter etter, kan du også bruke søkefunksjonen iTunes for å se etter tekst. Derfra Klikk den sang (er) og dra til iPod, som skal vises i menyen på venstre side av iTunes-grensesnitt.ITunes statusvinduet øverst på skjermen vil fortelle deg at det er hardt kopiere musikk, og den vil fortelle deg når det er gjort, også. For å dobbeltsjekke, klikk iPod for å se hva som skjer med den. Du burde se musikken vises, og du skal nå kunne spille den på iPod når og hvor du ønsker.