Nnywellness.com

Wall Mount ideer for LCD-TV


Wall Mount ideer for LCD-TV

Når det gjelder flatskjerm, finnes det to typer mennesker i verden: de som tror en flatskjerm TV er en ting av skjønnheten og de som tror det er en stygg svart rektangel som er best holdt ute av syne når den ikke er i bruk. Den tidligere-gruppen er en enkel veggmontering, fast eller bevegelig, en veldig kul ting. For sistnevnte gruppe, er å opprette en maske eller ramme som ellers dekker TV mer tiltalende og rammer, gjennomsiktig speil og vev dekker presentere en visuell alternativ.

Merk at prisklasser gjeldende i slutten av 2009.

Enkel flatskjerm veggmonteringer

Fast monterer, $25 til $95, knytte TV flush til veggen med en plate som mounts til veggen og parenteser som festes til baksiden av TVEN og koble til veggen plate.

Vinklet monterer, $35 til $150, har kutt i braketten metall at TV å bli vinklet ned til 15 gradene for bedre visningsvinkler.

Bevegelig monterer, $85 til $195, tillate flatskjerm både være trukket frem fra veggen og/eller slått ca 30 grader til hver side for ekstra visning stillinger.

Motorisert bevegelig monterer, $150 til $1000, kan alle bevegelig bevegelser ved fjernkontroll. Disse inkluderer heiser som heve TVEN fra skap.

Audiovideoking.com er en direkte velbygde ennå økonomisk wall mount alternativer. Bekostning aksjer velbygde flat og manuelt bevegelige mounts.

Ut-av-syn veggfeste TV Coverings

Dette er mye som rullegardin Vinduer nyanser. Motorisert og tilpasset flatskjerm dimensjoner, brette de opp når du vil se på TV eller rulle ned når TV-apparatet ikke er i bruk. De sport kunstverk som grafikk, samt egendefinerte bilder eller logoer. Kostnaden er rundt $1000.

Forsiden panel samlinger med flyttbar avsnitt tilby et rimeligere tilpasse alternativ rundt $500.

Gjennomsiktig speil gulvbelegg og rammer

Gjennomsiktig speil med tre rammer i varierende stiler maske flatskjerm når de ikke er i bruk. Når en TV med dette dekket er aktivert, forsvinner speilet", slik bare rammen synlig.

Rammer seg kan også opprette mer kunstneriske grenser for flatskjerm. Prisene er ca $1000 for en 42-tommers skjerm.