Nnywellness.com

Hvordan kjøpe en brukt bil fra en privat selger 1


Hvordan kjøpe en brukt bil fra en privat selger 1

Når du kjøper en brukt bil fra en privat fest (individuell) i motsetning til en forhandler, er det ting du bør gjøre for å beskytte deg. Det kan være mye billigere hvis du kjøper fra en person fordi han vil måtte selge den til en billigere pris enn en forhandler. Men du kan ikke ha så mye recourse mot en privat selger som du ville med en forhandler om avtalen ikke resultere i en måte som er tilfredsstillende for deg.

Instruksjoner

• Når du ser et kjøretøy som interesserer deg, umiddelbart ringe selgeren for å kontrollere informasjon om bilen. Du bør spørre om året, merke, modell, kjørelengde, overføring (om det er en automatisk eller manuell) og tilstand av bilen. Når alt ser ut, be om kjøretøyets VIN nummer og sette opp en avtale.

• Kjøpe en brukt bil innebærer sunn fornuft! Hvis selgeren insisterer på en avtale om natten, vet du noe ikke er riktig.

• Kjøpe en brukt bil innebærer verifisering av bilens fortid. Bruk bilens VIN nummer for å sjekke historien til bilen på Carfax. Carfax har bilens historie. Hvis den kommer opp ren, stor; men noen selgere prøver å lure uskyldige kjøpere til å betale store penger for berging biler, og Carfax kan beskytte deg fra dem.

• Sjekk prisen på bilen du vil kjøpe online. Flere nettsteder kan hjelpe deg gjøre dette - finne noen under referanser. Dette gir deg en omtrentlig ide om hva du kan forvente å betale for bruktbilen.

• Nå du har en idé om hva bilen er verdt, det gjør det enklere å prute. På tidspunktet for avtalen, og hvis mulig, ta noen du stoler på hvem vet mye om biler. Subsidiært anmode eieren hvis du kan ha en uavhengig mekaniker ta en betrakte den. Du bør være villig til å betale kostnadene for dette, men hvis eieren er motvillige til å la deg gjøre det, du burde gå fra avtalen.