Nnywellness.com

Hvordan du justerer ventil løftere


Hvordan du justerer ventil løftere

Ventilen løftere må strengt opprettholdes og noen ganger justert. De er, tross alt, hva holder konstant justering i en ventil-tog regulert bevegelige deler. Og når denne komponenten ikke fungerer som urverk, kan du kjøre til alvorlige problemer som ventilene blir holdt åpen og lider skadede forårsaket av termisk ekspansjon. Å gjøre en justering til denne komponenten er en oppgave for de med noen mekaniske erfaring.

Instruksjoner

• Bruk en fastnøkkel til å fjerne deksler tennplugger. Merk tennpluggen ledninger med nummererte post-its fordi de må returneres til deres riktige stedene senere.

• Manuelt rotere motoren i retning av normal drift. Gjør dette til nummer én sylinder eksos ventil rocker arm begynner trekk fra lukket stilling åpne.

• Finn nummer én sylinder inntak ventil rocker arm. Løsne nummer én inntak rocker arm lås justeringsskruen med en socket skiftenøkkel før rocker arm innstilt skruen. Gjøre sistnevnte til klarering er følte mellom rocker arm og push stang.

• Skru rocker arm innstilt sakte. Fortsette å gjøre det til innstilt bare setene på push stangen. Skru rocker arm innstilt tre fjerdedeler av en tomme av en sving. Bruk en låsemutteren for å feste det på plass.

• Gjenta trinn 2 til 4 for hver sylinder, gjør at ingen flaskeventilen er savnet. Det anbefales å merke de løftere allerede justert for å beholde balansen.

• Erstatte tennpluggene og deksler og andre komponenter som kreves for justering.

Tips og advarsler

  • Denne jobben krever bilbransjen kunnskap og komfort med mekanisk reparasjoner. Hvis du ikke er komfortabel og kjent med disse vilkårene eller metodene i denne artikkelen, ikke forsøk å utføre prosjektet.