Nnywellness.com

Hvordan installere en Chevy Silverado fjernkontrollen forrett


Hvordan installere en Chevy Silverado fjernkontrollen forrett

En ekstern forrett lar bilens eieren starte bilen fra en ekstern plassering, for eksempel et hus eller kontor. Ekstern forretter gi en rekke viktige fordeler: de tillate et kjøretøy å varme opp før det er drevet, som reduserer motorslitasje, og de tillate bilens ovnen eller air conditioner å etablere en normal indre temperatur før føreren går inn. Ekstern forretter er spesielt nyttige i kaldere klima, hvor kjøretøy oppvarmingstiden er viktig. Ekstern Startsett kan kjøpes fra en rekke bildeler leverandører, og denne artikkelen gir deg trinnvise instruksjoner om hvordan du installerer en ekstern starter i en Chevy Silverado.

Instruksjoner

• Strøk for ekstern starter kroppen i gummi sement og montere eksterne starteren under førerens side dashbordet. Montere eksterne starteren så langt til venstre som mulig, slik at det ikke vil være i form av bena når du kjører Silverado.

• Fjerne rist på førerens side varme vent ved å lirke den av med den flathead skrutrekker.

• Tråd grå og gul ledninger fra eksterne starteren gjennom varme røret og inn til Silverado hette.

• Åpne Silverado's hood og dra trådene. Finn makt ledningen går fra til Silverado batteriet til lastebilens motorrommet. Bruk wire strippere for å fjerne noen av gummibelegg på makt ledningen.

• Lodding endene av grå ledningen til stripper makt ledningen med loddebolt. Forsegle loddet området med elektriske tape.

• Dra gule kabelen (turteller ledningen) fra eksterne starter kit rundt den Silverado motor motor distributør. Finn tennpluggen ledningene, som er knyttet til motoren distributør av en metall klemme. Fjerne noen av gummibelegg av en av tennpluggen ledninger og loddetinn turteller ledningen til tennpluggen ledningen. Forsegle området vedlegg med elektriske tape.

• Trekk i ledningen (Tennledningen) fra eksterne starter kit til Silverado rattstammen. Til venstre for rattstammen finner du en stor sele som inneholder en dimensjon på ledningen, som er den Silverado tenning. Lodding slutten av røde ledningen til den Silverado tenning wire.

• Montere eksterne starter antennen på førerens side dashbordet med gummi sement. Rout antennens ledningen under dashbordet og koble den til ekstern starteren.

Tips og advarsler

  • Du kan bestille ekstern starter kit fra en bruktbilmarkedet deler leverandør som Street ytelse.
  • Bruk alltid passende klær når lodding og når du arbeider med motorer. Lukk toed sko, hansker og vernebriller bør brukes til alle tider. Vær veldig forsiktig med å klippe ledningene med wire stripper når du fjerner gummibelegg.