Nnywellness.com

Hvordan sammenligne mobiltelefon bærere planer


Hvordan sammenligne mobiltelefon bærere planer

Velge en mobiltelefon operatør innebærer å finne den rette planen for dine behov. Shopping rundt er alltid det beste valget når slo seg ned på en mobiltelefon operatør, slik at du får planen som passer best for deg. Velge en transportør innebærer forske alle operatører og bestemme hvilke funksjoner som er viktige for deg. Ta deg tid når du bestemmer, fordi det er alltid nye kampanjer på.

Instruksjoner

• Sammenlign telefonene som er tilgjengelige fra hver operatør. Du kan foretrekker en bestemt telefon, så sørg for at leverandøren du har ønsket mobiltelefonen.

• Forskning månedlige planene for hver enkelt leverandør. Avgjøre hvor mye din høyeste budsjettet vil være for fakturaen. Omfatte funksjoner som for eksempel tekstmeldinger og nettsurfing.

• Kontroller tjeneste områdene for hver operatør. Noen mobiltelefon leverandører har områder. Sørge for transportøren som du dekker området godt.

• Sammenligne kontrakter. Noen selskaper ønsker å signere en to-års kontrakt, mens andre ikke kan ha en kontrakt på alle. Ta hensyn til avbestillingsgebyr og dra nytte av prøveperioder. Noen leverandører vil tillate deg å teste telefonen for 30 dager, og du får full refusjon hvis du ikke er fornøyd.