Nnywellness.com

Hvordan du kobler mobiltelefonen Samsung 495 til en datamaskin


Hvordan du kobler mobiltelefonen Samsung 495 til en datamaskin

495 SGH - x er en clamshell-stil mobiltelefon opprettet av Samsung. Som de fleste mobiltelefoner, kan SGH - x 495 lagre brukerdata som kontaktinformasjon, ringetoner og bilder. Ved å bruke en spesiell kabel og dens tilhørende programvare, kan du overføre slike data mellom en SGH - x 495 og en PC som kjører Windows.

Instruksjoner

• Skaffe Samsung Universal Serial Bus (USB) datakabelen del # samX495USB-MA - 8230 vrang. Den kommer med en CD med programmet som overfører data til og fra SGH - x 495.

• Logg på som en bruker med administratorrettigheter. Sett CD i datamaskinens CD-stasjon. En installasjonsveiviser kommer automatisk. Følg instruksjonene for å installere programvaren. Koble SGH - x 495 til en ledig USB-port på datamaskinen bruker datakabelen.

• Dobbeltklikk på "Samsung Data Suite"-ikonet på datamaskinens skrivebord. Overføre data til og fra telefonen, ved hjelp av alternativene på "Samsung Data Suite." For eksempel overføre en ringetone til SGH - x 495 ved å klikke på "Verktøy", deretter på "Ringetoner", deretter på "Transfer til telefon." Velg filen på datamaskinen som inneholder ringetone, klikk "OK".

• Belaste det innebygde batteriet på SGH - x 495 ved å koble den til datamaskinen. Datamaskinen må være på, men den "Samsung Data Suite" trenger ikke å kjøre til telefonen for å lade.