Nnywellness.com

Hvordan erstatte en Samsung DLP motoren


Hvordan erstatte en Samsung DLP motoren

Digital Light Processing bakside-prosjektering fjernsyn, inkludert de produsert av Samsung, innlemme en kombinasjon av deler kollektivt kjent som en lett opprette bildet på skjermen. De viktigste komponentene i denne motoren er en high-output LED lampe og farge hjul, som begge dø ut etter bruk. Hvis dette skjer, kan du betale et servicesenter å erstatte det defekte deler, eller påta seg oppgaven hjemme hvis du har både nødvendig reservedeler og tillit i din evne til å få jobben gjort riktig.

Instruksjoner

• Undersøk den defekte deler og har erstatninger på hånden før demontere noe. En dårlig lampe vil manifestere seg i en rekke måter og vil føre lampe lampen å blinke. Den medfølgende ballast eller strømforsyning, klikker når det går dårlig, og fargehjulet vil produsere en høy pitched eller summende lyd og/eller en misfarging i bildet.

• Koble strømledningen og andre kabel-tilkoblinger fra TV og fjerne skruene fra baksiden med en stjernetrekker. Fjerne den bakre panelet fra TV.

• Finne og fjerne lampen - det kan finnes på høyre side når mot baksiden av TVEN. Fjerne skruene fra lampen bolig og Skyv lysrøret rett ut med håndtaket gitt.

• Løsne venstre sidepanel, og skyv den ut for å skape rom uten å koble kabler, men kan du Koble strømledningen fra sin tilkoblingsport. Også skru den midtre panel og skyv ut sentrale enheten som inneholder fremviserlinsen. Koble begge blå/brun og blå/hvit ledninger koblet til enheten, samt sensoren slår på høyre side, og skyv omslaget resten av vei ut.

• Koble kablene (kobber båndkabelen og plugg fører til kretskortet) fra farge hjul bolig, hvis hjulet må byttes. Skru på fargehjulet dekselet og skyv den opp, skru og fjerne fargehjulet, løfte den ut og mot fronten. Koble den blå/hvit ledningen som fører fra fargehjulet. Igjen, hvis du bare erstatter lampen, det er ikke nødvendig å fjerne fargehjulet eller koble noen av ledningene/kablene.

• Installere nye fargehjulet (Hvis denne delen blir erstattet) og koble ledninger og kabler fører til den. Koble farge hjul dekselet og skyv den sentrale enhet og panel tilbake i, slik at projektoren linse er i sin beskyttende skjede. Koble strømledningen tilbake i også og koble venstre sidepanel.

• Skyv den nye lampen (eller den gamle løsningen, hvis det ikke må erstatte) på plass, og sikre bolig med skruene. Koble den bakre panelet når du er ferdig.

Tips og advarsler

  • Når du fjerner skruer, sette dem et sted du kan finne dem raskt når du skal sette dem tilbake og holde hver del skruer atskilt for å unngå forvirring.