Nnywellness.com

Hvordan få en mobiltelefon kontrakt med dårlig kreditt


Disse dager er det nesten umulig å holde kontakten uten en mobiltelefon. Men hva skjer hvis du har gjort en feil eller to i departementet kreditt, men fortsatt trenger en mobiltelefon? Mens det er måned til måned og pay-as-you-go planer, de kan være dyrt og kan ikke tilby dekning av en tradisjonell mobiltelefon plan.

Instruksjoner

• Vurdere mobiltelefon leverandørene du vil mest får tjeneste fra på en skala mellom "første valg" og "siste utvei" og se gjennom alle service planer de tilbyr. Være realistisk om hva du har komfortabelt råd hvilke tjenester du kan leve uten istedenfor å gå for en plan med alle klokkene og plystre.

• Vite din egen kreditt score. Få en kopi av kreditt-rapporten slik du har leverandører vil vite før de kjører en kredittsjekk av sine egne. Å vite hvor du står er den beste måten å forhandle en avtale når du har dårlig kreditt.

• Snakk med kundeservicerepresentanter i kreditt avdelinger av mobiltelefon leverandører på listen før du søker noen servicekontrakter. Forklare situasjonen din og finne ut om de har et alternativ for folk med dårlig kreditt eller hvis leverandøren deltar i en kreditt ombygging programmet. Mange leverandører tilbyr en begrenset plan med et depositum.

• Ta din beslutning basert på all informasjonen du har samlet og søke om en kontrakt med leverandøren som vil tilby deg en kontrakt i din budsjett og rapporter positiv informasjon til kreditt-byråer i tide.

Tips og advarsler

  • Foreta betalinger i tide direkte til leverandøren å forbedre rangeringen med leverandøren. Hvis et depositum var nødvendig, bestemmer din betaling historie om leverandøren vil kontrakten uten et innskudd på slutten av en bestemt periode. Hvis du ikke har misligholdt avtalen, sikkerhet innskudd vanligvis returneres eller brukt på fakturaen.
  • Vær forsiktig med å bruke flere leverandører som hver forespørsel (og slå ned) legges til din kreditthistorie og mange henvendelser kan skade din rangering.
  • Du har rett til en gratis kopi av kreditt-rapporten fra tre kreditt rapportering byråer årlig.
  • Beware av kreditt reparasjon svindel og rapporten en urettferdig utlån praksis til Federal Trade Commission.