Nnywellness.com

Tilbakestille lampetimetelleren en TY-LA1000


Tilbakestille lampetimetelleren en TY-LA1000

Panasonic TY-LA1000 er en høy intensitet utslipp lampe enhet som passer i en rekke sine LCD projeksjon TVer. Som med omtrent alle lyspære, det har en begrenset og er underlagt feil, nødvendiggjør sin. Både hjelpe deg å finne ut når lampen er sannsynligvis mislykkes samt å beskytte TV fra det onde-virkninger av en lampe utbrent, har Panasonic TVene en tidtaker for å angi hvor lenge lampen har vært brukt. Når lampen erstattes, men må tidtakeren tilbakestilles.

Instruksjoner

• Koble TVen din strømledningen til din strømuttak. Slå skjermen ved å bruke "Power"-knappen på fjernkontrollen eller på fjernsynet.

• Hold nede knappen "Volum" på TV-apparatet. Mens du holder knappen nede, trykk på "PIP"-knappen på fjernkontrollen og hold begge i 5 sekunder. Hvis TV-apparatet er modell PT-43LC14, PT-50LC14 eller PT-60LC14, trykk på "SPLIT"-knappen i stedet. Sørg for at du peker fjernkontrollen på TV mens du gjør dette.

• Se på TV-skjermen for en indikator som lampe tiden er tilbakestilt. Du kan deretter trykke "Enter"-tasten midt på fjernkontrollens navigasjonsknappen avslutte skjermbildet. Du bør også se på "lett" lampen på din TV frontpanelet slå seg av.