Nnywellness.com

Hvordan du justerer frontlyktene på en 2001 Nissan Altima


Blir blendet av frontlyktene av møtende biler er både irriterende og farlig. Blendende andre drivere med feil justert frontlyktene er like farlig. Sikre frontlyktene på din 2001 Nissan Altima er riktig fokusert vil forbedre din evne til å se veien og hindringer, og unngå ulykker.

Instruksjoner

• Park kjøretøyet på nivå bakken nøyaktig 25 ft fra en flat overflate som du vil skinne frontlyktene. Bruk en garasjeport eller veggen.

Mål avstanden fra bakken til midten av på frontlys linsen. Måle samme avstand fra bakken til et punkt på den flate overflaten. Bruke en lengde på båndet ca 6 fot lang, vannrett på dette nivået. Tenk på dette som en imaginær linje som kobler bilens frontlykter.

• Bruke en loddrett lengde på tape på flatt underlag, nøyaktig selv med midtlinjen av kjøretøyet. Flytte bilen nærmere til veggen for å gjøre dette enklere hvis du må. Bare sørg for at du merker 25 ft punktet slik at du kan returnere bilen til denne plasseringen.

• Måle den vannrette avstanden mellom frontlyktene. Sammenligne denne avstanden på vannrette bånd stripen på veggen. Start fra den vertikale stripen som markerer midtlinje, og måle halve avstanden fra merket i hver retning. For eksempel hvis avstanden mellom frontlyktene er 40 tommer, start på loddrette midtlinjen og måle 20 tommer til venstre og 20 tommer til høyre. Merke begge disse punktene.

• Slå på frontlys lave bjelker. Slå frontlys justeringen skruene for å flytte høy intensitet delen av bjelkene til et punkt 2 tommer under stripen av tape. Høyre strålen bør ligge 2 tommer til høyre for midtlinje og venstre strålen bør ligge 2 tommer til venstre for midtlinjen.

Altimas justeringsskruer er knyttet til bilens karosseri og frontlys. Den øverste skruen justeres loddrett mål og skruen sidekontrollene vannrett mål. Å dreie den øverste skruen flytter strålen oppover. Å dreie side skruene flytter bjelker mot midtlinjen.

• Endre frontlyktene til innstillingen fjernlys. Sikre to bjelker møte rett under den horisontale linjen, nøyaktig selv med loddrette midtlinjen. Hvis fjernlys langt ute av posisjon, må frontlyktene betjenes av en mekaniker. Siden de brukes oftere og mer viktig for sikkerheten, bør du gi prioritet til nærlys justeringen.

Tips og advarsler

  • Skumring er den beste tiden å utføre justeringen, siden det er mørkt nok å se bjelkene lett, men fortsatt lett nok til å fungere.
  • Polititjenestemenn kan utstede en billett for å ha feil justert frontlykter.